Pauligin Paulan Frezza-elokuvanäytös – arvonnan säännöt

23.5.2008
1. Järjestäjä
 
Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)
 
2. Osallistumiskelpoisuus
 
Arvonta on avoin kaikille vähintään 16-vuotiaille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. Osallistujien tietoja käsitellään Paulig Groupin tietosuojakäytännön mukaisesti.
 
3. Arvonta-aika
 
Arvonta-aika on 24.5.–27.5.2018.
 
4. Kuinka osallistua arvontaan
 
Arvontaan osallistutaan kommentoimalla Pauligin Paulan Instagram-tilillä @pauligin_paula 24.5. julkaistuun leffakilpailukuvaan ja seuraamalla Pauligin Instagram-tiliä @paulig.fi. Arvontaan osallistuminen edellyttää molempien edellä mainittujen kriteerien täyttymistä arvonnan suorittamishetkellä.
 
5. Palkinnot ja ehdot
 
Arvonnassa palkintona on kahdellekymmenelle (20) voittajalle paikka Pauligin Paulan järjestämässä Frezza-elokuvanäytöksessä valitsemansa kaverin kanssa. Elokuvanäytöksen ajankohta on torstai 31.5.2018 Tennispalatsissa klo 17.30 ja elokuvana näytetään Deadpool 2. Lisäksi palkinto sisältää leffaherkkuja ja mahdollisuuden päästä pelaamaan Pauligin Paulan kanssa uutta Frezza Leffapeliä. Yhden leffanäytöspaketin (2 lippua, 2 leffaherkkupakettia) arvo on n. 42 euroa.
 
Palkintojen voittajat arvotaan ma 28.5.2018 ja heille ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 29.5.2018 mennessä, on järjestäjällä oikeus valita uusi voittaja.
 
Kaikki arvontaan osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.
Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.
 
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.
 
6. Arpajaisvero
 
Järjestäjä maksaa palkintojen arpajaisveron.
 
7. Julkisuus ja markkinointi
 
Järjestäjä ei käytä arvontaa varten kerättäviä tietoja markkinointia varten.
 
8. Lisätietoa kilpailusta
 
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00–12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com