Pauligin Paula Ystävänpäivä -arvonnan säännöt

Järjestäjät 

 

Oy Gustav Paulig Ab 

 (Jäljempänä “Järjestäjä”) 

 

2. Osallistumiskelpoisuus 

 

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. 

 

3. Kampanja-aika 

Kampanja alkaa 4.2.2019 ja päättyy 8.2.2019. Voittajat arvotaan 8.2.2019 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 13.2.2019 mennessä.  Palkinto luovutetaan henkilökohtaisesti 14.2.2019

 

4. Kuinka osallistua arvontaan  

 

Paulig julkaisee omissa kanavissaan (Facebook & Instagram) kuvan, johon kommentoimalla ja ystävänsä ilmoittamalla henkilö osallistuu arvontaan. Osallistuminen ei edellytä ostamista. 

 

5. Osallistuminen, palkinnot ja ehdot  

Palkintona arvomme kaikkien kommentoijien kesken (3) kolmelle henkilölle Pauligin tuotelahjapaketin sekä lahjakortin Paulig Kulmaan. Palkinnot luovutetaan henkilökohtaisesti arvonnan voittajan (jäljempänä ”voittaja”) ystävälle eli henkilölle, jonka voittaja on ilmoittanut kommentissaan, 14.2.2019.

Palkintojen arvo on noin 40-50 euroa. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuaksesi arvontaan sinun on oltava vähintään 18-vuotias, asuttava Suomessa ja sinulla on oltava mahdollisuus tehdä lyhyt videotervehdys ystävällesi, joka on mahdollista jakaa Pauligin sosiaalisen median kanavissa. Voittajan tulee myös varmistaa, että ilmoitettu ystävä on mahdollista yllättää ystävänpäivänä 14.02.2019.  Voittaja arvotaan arvonnan ehdot täyttävien julkaisuun kommentoijien kesken 08.02.2019 mennessä. Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti 13.02.2018 mennessä. Mikäli kohtuullisista yrityksistä huolimatta arvonnan voittaja ei tavoiteta tai hän ei suostu edellä mainittuihin ehtoihin menettää hän oikeutensa palkintoon ja uusi voittaja arvotaan. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. 

 

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. 

 

Instragram tai Facebook ei ole kilpailun sponsori ja että Instagram tai Facebook ei ole missään vastuussa käyttäjille kilpailuun liittyen. Kilpailuun ei hyväksytä näitä sääntöjä rikkovia osallistumisia. 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

 

7. Julkisuus ja markkinointi 

 

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. 

 

8. Arpajaisvero 

 

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. 

 

10. Lisätietoa arvonnasta

 

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com 

 

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta. 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top