Pauligin Paula & Joulupukki -arvonnan säännöt

20.12.2018

Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kampanja-aika

Kampanja alkaa 21.12.2018 ja päättyy 15.01.2019. Voittaja arvotaan ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti 15.01.2019 mennessä.

4. Kuinka osallistua arvontaan

Pauligin Paula julkaisee Pauligin Youtube-kanavalla videon ”Kahvihaaste Joulupukille”, jonka kommentoijien kesken hän arpoo yhden palkinnon. Voittaja arvotaan kommentoijien kesken. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla ”Kahvihaaste Joulupukille” Youtubevideoon. Osallistuminen ei edellytä ostamista.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintona on Pauligin tuotteita. Palkinnon arvo on noin 50 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittaja valitaan arvonnalla ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti 15.01.2019 mennessä.

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Youtube ei ole kilpailun sponsori ja että Youtube ei ole missään vastuussa käyttäjille kilpailuun liittyen. Kilpailuun ei hyväksytä näitä sääntöjä rikkovia osallistumisia.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

9. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

9. Lisätietoa kilpailusta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

 

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta.

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top