Pauligin Paula Joulukalenteri -kilpailun säännöt

4.12.2018

Pauligin Paula Joulukalenteri -kilpailun säännöt 

Järjestäjät 

Oy Gustav Paulig Ab 

 (Jäljempänä “Järjestäjä”) 

2. Osallistumiskelpoisuus 

Kilpailu on avoin kaikille 18 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. 

3. Kampanja-aika 

Kampanja alkaa 1.12.2018 ja päättyy 24.12.2019. Voittaja arvotaan päivittäin ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti 07.01.2019 mennessä. 

4. Kuinka osallistua kilpailuun  

Pauligin Paula julkaisee joulukuussa omalla Instagram-feedillään (pauligin_paula) kuvia, jotka toimivat joulukalenterin luukkuina. Arvomme päivittäin voittajan, kyseisen päivän kuvaan kommentoivien kesken. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla joulukalenterin sen päiväiseen luukkuun eli julkaistuun kuvaan  Instagramissa. Osallistuminen ei edellytä ostamista. 

5. Palkinnot ja ehdot  

Palkintoina on Pauligin tuotteita. Palkintojen arvo on noin 15-40 euroa. Palkintojaa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittajat valitaan päivittäin arvonnalla ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti 07.01.2019 mennessä.  

Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen. 

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. 

Instragram ei ole kilpailun sponsori ja että Instagram ei ole missään vastuussa käyttäjille kilpailuun liittyen. Kilpailuun ei hyväksytä näitä sääntöjä rikkovia osallistumisia. 

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. 

8. Julkisuus ja markkinointi 

Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. 

9. Arpajaisvero 

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron. 

9. Lisätietoa kilpailusta 

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com 

 

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta.