Paulig mukana kesän festareilla

Kuten jokainen vuosi, Paulan kesäkalenteri koostuu erilaisista tapahtumista ympäri Suomen. Uskokaa tai älkää, mutta kesällä työskentely on mielestäni mukavaa. Pääsen vierailemaan mielenkiintoisissa paikoissa ja tapahtumissa, eikä autolla ajaminenkaan ole hassumpaa, kun voin samalla ihastella kaunista Suomen suvimaisemaa. 

Niin minun kuin monen muunkin kesään kuuluvat festarit. Paulig on tänäkin kesänä osana festarikattauksien tarjontaa trendikkäillä kahvijuomilla.

Sideways-festivaali järjestettiin 17.-18.6 Helsingin Kalasatamassa. Tapahtuma potkaisi samalla käyntiin festarikauden!

Paulig Coffee Bar tulee tarjoamaan festareilla kahvinautintoja sekä helteisinä päivinä viilentymiseen että tunnelmallisten iltojen lämmikkeeksi. Baristat valmistavat drinkkejä tämän kesän ykkösjuomasta, kylmäuutetusta cold brew -kahvista. Paulig Coffee Bar tarjoaa myös espressopohjaisia kahveja kuten cappuccinoa tai flat whitea. 

Ruisrock, Ruissalo, Turku 8.-10.7

Paulig on tänä vuonna mukana myös Turussa järjestettävässä Ruisrockissa. Viikonlopun aikana Ruissalossa nähdään huikea joukko erilaisia artisteja ja bändejä. Ruisrock on Suomen vanhin järjestetty festivaali ja täyttää tänä vuonna jo 46 vuotta.

Paulig Coffee Barin lisäksi alueelta löytyy myös Juhla Mokka -piste, jossa voit käydä tuunaamassa oman Juhla Mokka -kahvimukisi!

Flow-festivaali, Suvilahti, Helsinki 12.-14.8

Flow-festivaaleilla perinteisen suodatinkahvin ystäville on luvassa jotain aivan uutta maistettavaa! Nauttiessasi juomia Paulig Coffee Barin terassilla pääset myös seuraamaan ykköspaikalta Bassoradion livelähetyksiä edellisen vuoden tapaan.

Käy kurkkaamassa viimevuoden tunnelmia aikaisemmasta blogistani!

Tule moikkaamaan meitä tapahtumiin paikanpäälle tai ota seurantaan somekanavani, joihin välitän festaritunnelmaa!

Instagram ja Snapchat:@pauligin_paula

 

Kesäterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula