Paulig Cupsolo -kapselilaite hurmasi AVA:n testiryhmän!

4.1.2013

Kaksikymmentä onnekasta ympäri Suomea pääsi testaamaan Pauligin ja MTV3:n AVA -kanavan testissä Paulig Cupsolo -kapselilaitetta. Testiryhmä raportoi kahden viikon ajalta käyttökokemuksensa ja arvioi Cupsolon 1-5 asteikolla 4,2 tähden arvoiseksi! Testaajista jopa huikeat 95 prosenttia suosittelisi laitetta ystävälleen. Hämmästyttävä tulos oli täysin sama kuin Pauligin aiemmin syksyllä teettämässä käyttäjätutkimuksessa.

Testaajien mielestä Paulig Cupsolo  -kapselilaite oli helppokäyttöinen ja laitteella pystyi helposti ja nopeasti valmistamaan erikoiskahveja kotona. ”Juoma valmistuu nopeasti ja sai vaihtelua kahvimakuihin.” Onnistunut kone arkikäyttöön!” ”Myös lapset osasivat käyttää konetta.”

Testaajat arvioivat makuvalikoiman laajaksi. Presidentti Tumma Paahto ja Juhla Mokka olivat suosittuja, mutta etenkin erikoiskahvit, kuten espresso, caffe latte ja cappuccino maistuivat. ”Kapselivalikoima on kattava ja jokaiselle löytyy varmasti oma lempimaku mieltymysten mukaan.” Testaajien mukaan oikean annoskoon ja vesimäärän säätäminen omaan makuun sopivaksi oli tärkeää. ”Cupsolon kahvi maistuu aina tuoreelle, vasta-avatun kahvipakkauksen aromikkaalle kahville. ”  Cupsololla tehtyjä erikoiskahveja vertailtiin myös kahviloiden tuotteisiin.

Kapselilaitetta kehuttiin sekä nopeaksi ja käteväksi että tyylikkääksi ja moderniksi. Testaajien mukaan laite sopi muotoilunsa ansiosta keittiöön ja sen tekniset ominaisuudet saivat erityiskiitosta. ”Kahvikoneen ulkomuoto ja koko oli positiivinen yllätys!”

Testiryhmä suosittelisi Cupsoloa monenlaisille käyttäjille; kiireisille sinkuille, jotka valmistavat kahvia kupin kerrallaan sekä perheille herkutteluhetkiin. Cupsolo sopii arjen luksusta kaipaavalle ja kahvijuomien ystävälle, joka haluaa nauttia erikoiskahveja kotona. 

Lue koko juttu osoitteesta: http://www.mtv3.fi/kilpailut/?ava/pauligcupsolo/1665607

Paulig Cupsolon uudistuneet nettisivut löydät osoitteesta: www.pauligcafe.fi/cupsolo