Paulig Aarrejahdin säännöt

3.3.2019

 

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab (Jäljempänä “Järjestäjä”) 

2. Osallistumiskelpoisuus

Aarrejahti on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet aarrejahdin tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet.Osallistumalla aarrejahtiin osallistujat hyväksyvät säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot. 

3. Osallistumisaika

Aarrejahdit järjestetään:

13.6. Turussa

18.7. Helsingissä

25.7. Tampereella

Klo 17:00 alkaen

4. Kuinka osallistua 

Aarrejahdin palkintona luovutetaan kahdelle ensimmäiselle oikean paikan arvaajalle ja paikalle saapuvalle kahden lipun lippupaketti. Voittaakseen täytyy kertoa olevansa Aarrejahdissa.

5. Palkinnot ja ehdot 

Aarrejahdin palkintona luovutetaan kahdelle ensimmäiselle oikean paikan arvaajalle ja paikalle saapuvalle kahden lipun lippupaketti. 

13.6. Turussa palkintona 2x 3-pvn lippupaketti Ruisrockiin. Paketti pitää sisällään 2 3-pvn lippua.

18.7. Helsingissä palkintona 2x 3-pvn lippupaketti Flow Festivaleille. Paketti pitää sisällään 2 3-pvn lippua. HUOM! Flow Festival k18.

25.7. Tampereella palkintona 2x 3-pvn lippupaketti blockfesteille. Paketti pitää sisällään 2 3-pvn lippua.

Kaikki aktivointiin osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Aktivointi ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin ja Instagramin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos arvontaan osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Lisätietoa arvonnasta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta.