Paulan tuplasuklainen pääsiäisdrinkki

Pääsiäisenä ei tarvitse herkutella vain perinteisillä suklaamunilla sillä maustetuilla kahvijuomillakin saa makeannälän karkotettua.
Tällä tuplasuklaaunelmalla pääsiäispupu jatkaa hyppelyä vappuun asti!

Reseptistä tulee kahvijuoma kolmelle: sinulle, kaverille ja pääsiäispupulle.

3 annosta (30 ml) Paulig Originale espressoa
7,5 dl maitoa
50-100g valkosuklaata (oman maun mukaan)
1 pss Tazza-kaakaojuomatiiivistettä

Lämmitä maito(62–65 °C), ja vaahdota kevyesti. Pilko valkosuklaa ja sulata maidon joukkoon. Annostele Tazza-kaakaojuomatiiviste lasien pohjalle. Kaada maito laseihin lusikkaa apuna käyttäen. Lisää lopuksi espresso ja koristele halutessasi Tazza-kaakaojuomatiivisteellä tai värikkäillä nonparelleilla.

Aurinkoista pääsiäistä!

 

Kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
Pääsiäinen
Blogimerkintä
resepti
kahviresepti
pupu
pääsiäispupu
suklaa
tuplasuklaa
kahvidrinkki
Paulig Originale
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Käyttämällä verkkopalvelua hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja ›