Paulan suosikkikahvilat Helsingissä

Helsinki on pullollaan persoonallisia ja ihania kahviloita moneen makuun ja Paulan työssä kahvilat ovat tulleet tutuiksi ympäri Suomen. Listasin alle omat henkilökohtaiset suosikkini Helsingin kahvilatarjonnasta. 

Cargo Coffee + vegetarian food

Missä: Ruoholahdenranta 8, Kamppi

Auki: ma-pe: 7.30-15 la: 10-16 (keittiö 10-15) su: 10-16 (keittiö 10-15)

Mitä: Cargo on paikka, joka taipuu aamiaiseen, brunssiin, kahvitteluun, viinittelyyn ja jopa illalliselle. Oli tarve siis mikä tahansa ruokaan ja juomaan liittyvä, Cargo on erinomainen valinta! 

Ruoka on pääosin maidotonta ja gluteenitonta kasvisruokaa, eikä keittiössä käytetä valkoista sokeria. Se että paikka on rakennettu vanhoista merikonteista (sellaisista samanlaisista, missä raaka-kahvi saapuu meille Pauligille) luo ravintolaan aivan omaleimaisen ympäristön ja tunnelman. Valoisuus tulvii sisään ja kaikki on kaunista. Kesällä ravintolan katto toimii kivana terassina!   

Healthinki

Missä: Punavuorenkatu 2, Punavuori

Auki: ti–pe 08–17 La 10–15

Mitä: Lista tarjoaa kaikkea ravitsevaa ja hyvää smoothie bowleista raakakakkuihin, eikä leivässä tai salaatissa säästellä avokadoa. Healthinki toimi aikaisemmin Tehtaankadulla Eirassa, mutta suuren kysynnän vuoksi nyt isompi Healthinki avasi ovensa vanhan Tori-ravintolan tiloihin Punavuoreen. 

Kuuma

Missä: Albertinkatu 6, Punavuori

Auki: ti - pe 8-17 la 10 - 16

Mitä: Helsingin Punavuoresta, Albertinkadun ja Pursimiehenkadun kulmasta löytyy ihana omaleimainen kahvila nimeltään Kuuma. Kuuma tarjoaa asiakkailleen hyvän mielen lisäksi mm. tuorepuristettuja mehuja, smoothieita, raakakakkuja ja koko päivän saatavilla olevia aamiaissettejä. Paikkaa pyörittää kaksi ihanaa, energistä sisarusta, jotka selvästikin nauttivat kahvilansa pyörittämisestä. Iloinen ja lämmin tunnelma välittyy jo heti ovella! 

Paulig Kulma

Missä: Aleksanterinkatu 9, Kluuvi

Auki: ma-pe 7:30 - 21 la 09 - 21 su 10 - 20

Mitä: Paulig Kulma on ainutlaatuinen kahvitalomme keskellä Helsingin keskustaa. Kulma on enemmän kuin kahvila, sillä samoissa tiloissa toimii mikropaahtimo sekä Paulig Barista Instituten koulutustilat. Kulman ruokatuotteesta vastaa alkujaan Turusta lähtöisin oleva Pure Hero, joka on noussut jo käsitteeksi ravinnerikkaiden raakakakkujen, vegaaniherkkujen, super smoothieiden ja muiden herkkujen saralla. Vaikka Kulma on erinomainen kohtaamispaikka kahvista kiinnostuneille ihmisille, se sopii myös turvallista ja perinteistä "pullakahvia" kaipaavalle hengähdyspaikkana. 

Roots Helsinki

Missä: Vaasankatu 14, Kallio 

Auki: ma - pe 8 - 21 la - su 10 - 18 

Mitä: Root Helsingin listalta löytyy raakakakkuja, salaatteja, hampurilaisia, ja erilaisia tuorepuristettuja mehuja. Saman katon alta löytyy hyvinvointikahvilan lisäksi erilaisia joogatunteja tarjoava studio. Roots Helsinki sijaitsee Helsingissä, Kallion kaupunginosassa, jossa vegetrendi alkaa olla vahvasti nähtävillä.

 

Mikä on sinun suosikkikahvilasi? 

 

Terkuin,

 

Maija

Pauligin Paula

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!