Paulan lomavinkit

Nyt minäkin otan ja lähden paistattelemaan loma-aurinkoa työntäyteisen kesä- ja heinäkuun jälkeen.

Mukaani otan ainakin viltin, jonka päällä on sitten mukava nautiskella elokuisista illoista sekä tietysti hyvää kahviseuraa. Piknik-koriini pakkaan ehdottomasti näppärän kokoisen pikku Juhla Mokka -pussin, koska siitä valmistaa juuri sopivat 12 kupillista kahvia ja tilaa jää korissa vielä kahvipullallekin.Mölkyn tunnelmissa puupalikoita viskoessa, frisbeetä heitellessä ja muita ulkopelejä pelatessa tulee varmasti jano. Onneksi apu on lähellä virkistävän Frezza Black Toffeen muodossa. Ja tietysti kylmäcooleriin mukaan jääpaloja!

Raikas maitokahvijuoma virkistää kummasti pelien ja leikkien jälkeen.

Illan viiletessä onkin hyvä suunnata sitten kaverin luo grillailemaan, eikä sinne varmaan parane tyhjin käsin mennä, joten aina mieluisana tuliaisena aion viedä uuden Juhla Mokka -keräilyrasian. Grilliherkkujen äärellä on mukava tunnelmoida mennyttä kesää ja kertoa ystäville kaikista ihanista reissuista, joilla olen ollut.

Vierailuni Visavuorella oli erittäin ikimuistoinen ja oli upea päästä Sääksmäen juhlapuvussa juuri Sääksmäelle, Valkeakosken maisemia ihastelemaan.

Ihanaa elokuuta kaikille!

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
Frezza
Blogimerkintä
Frezza Black Toffee
Juhla Mokka
Juhla Mokka -kahvi
pikku Juhla Mokka
Juhla Mokka -keräilyrasia
kesä
elokuu
loma
piknik