Paulan kolme vinkkiä Suomen kädentaidot -messuille

Seuraavat kolme päivää kuluvat Tampereella messutunnelmissa. Suomen Kädentaidot -messut ovat täynnä toinen toistaan inspiroivampia käsitöitä, ideoita ja askartelutarvikkeita alan ammattilaisilta  käsityön harrastajille. 

Pieni hengähdys Juhla Mokka -kahvilassa

Virittäydy kädentaitojen tunnelmaan uudistuneessa Juhla Mokka -kahvilassa, joka löytyy A-hallin keskeltä. Kahvila virkistää messukävijöitä hienolla ja täyteläisellä kahvilla ja herkullisilla leivonnaisilla.

Kahvilassa tapahtuu joka messupäivä klo 13.00, kun haastattelen suomalaisia kädentaitajien huippuja. Perjantaina vieraakseni saapuu vaatesuunnittelija Elina Laitinen, joka on Paulan uuden ”Flora”-tyylin luoja. Lauantaina haastattelussa on 46. Juhla Mokka -kädentaitaja, pläkkyrimestari Pentti Tuominen. Sunnuntaina juttusille saapuu Pauligin päämaistaja Marja Touri, 50. Juhla Mokka -kädentaitaja.

 

Ihastu Maarit Bogdanoffin sisustusideoista

Oululaisen kuvataitelija Maarit Bogdanoffin kauniit, vaaleat sisustusesineet, joissa on hauskoja yksityiskohtia ja ideoita, löydät hallista C.

Hauskat ideat ovat usein lähtöisin asiakkailta itseltään.  Esimerkiksi magneetilla astianpesukoneeseen kiinnitettävät puiset ”ilmoitustikut” kertovat, onko koneessa likaiset vai puhtaat astiat.

Täältä löydät varmasti ihastuttavat joululahjat pukinkonttiin!

Käy tutustumassa lisää Maaritin Facebooksivuilla.

 

Arkkikauppa ilahduttaa värikkäillä kuoseilla ja leikittelee hauskoilla koruilla

Jos tarvitset uuden, värikkään nipsukukkaron, laukun, penaalin tai olet muuten vain suloisten korujen ystävä, suunnista Arkkikaupan myyntipisteeseen. Täältä hankit takuuvarman lahjan lapselle ja lapsenmieliselle.

Seinäjokelaiset Anne Saarinen ja Ari Haapala ovat jo seitsemän vuoden ajan valmistaneet hauskoja tuotteita.

Käy tutustumassa lisää Arkkikaupan tuotteisiin kotisivuilta.

 

Nähdään huomenna Juhla Mokka -kahvilassa klo 12.00!

Terveisin

 

Maija

Pauligin 19. Paula