Paulan kahvilavinkki: W Wine & Deli

Kevät ja aurinko ovat tehneet minulle tepposet - olen täynnä hymyä ja uutta energiaa! Vesisateet ja harmaus saavat välillä unohtamaan, kuinka ihanaa aikaa kevät ihmiselle onkaan. Viikkoni energialatauksen huippu oli työkeikkani Turkuun, IHANAAN W Wine & Deli -kahvilaan. 

Paulana pääsen vierailemaan lukuisissa kahviloissa ympäri Suomen ja tämä pieni söpöliini on kyllä yksi kahviloiden helmistä. Kahvila sijaitsee aivan Turun keskustassa Sokos Wiklundin ensimmäisessä kerroksessa katutasossa.

W Wine & Delin ulkonäön on suunnitellut sisustussuunnittelija Tomi Kouvola, joka luottaa laadukkaisiin ja tunnettuihin klassikkoihin sisustuksessa. Kahvilaan on luotu kodikas ja valoisa tunnelma, joka houkuttelee asiakkaita pistäytymään vaikkapa lasilliselle viiniä, kupilliselle kahvia tai viihtymään ihan pidemmäksikin aikaa.

Tässä kahvilassa jokaisessa tuotteessa on ripaus luksusta. Suodatinkahvina tarjotaan Paulig Presidentti Gold Label -kahvia.

Suklaata, macaronseja, suklaakakkua… Kahvilan herkut ovat kaikki paikanpäällä tehtyjä ja katsetta on todella vaikea saada irti näyttävästä vitriinistä.

Lounasaikaan W Wine & Deli tarjoaa asiakkailleen tuoreita salaatteja sekä itse tehtyä sushia.

 

Lue lisää ja käy tutustumassa kahvilan Facebook-sivuihin.

 

Aurinkoisin kahviterveisin

 

Maija

Pauligin 19. Paula