Paulan kahvilavinkki: Seinäjoen Vohvelihetki

Vohvelihetki on uusi vohvelikahvila Seinäjoen keskustassa. Kahvila tarjoaa asiakkailleen nimensä mukaisesti mielettömän kokoisia vohveleita suolaisilla ja makeilla täytteillä. Listalta löytyy vohveleiden lisäksi myös laatukahveja Pauligin valikoimasta. Vohvelihetken yrittäjät, Tanja ja Satu, tutustuivat toisiinsa vasta viime kesänä synnytyslaitoksella.

Tuoreet äidit jatkoivat yhteydenpitoa ja lopulta suhde syventyi ystävyydeksi. Ajatuksia unelmista ja haaveista käytiin läpi ja niistä löytyikin yhteinen ajatus omasta kahvilasta. Vohvelikahvila avattiin 14.4.2016.

”Olemme vohvelipaikka kaikelle kansalle. Meille voi saapua suurenkin nälän kanssa, sillä vohvelimme ovat suuria ja nälkä lähtee takuulla! Toki vohvelit ovat saatavilla myös puolikkaina, mikäli vohvelihimon taltuttamiseen riittää pienempikin annos”,  Vohvelikahvilan toinen yrittäjä Satu toteaa.

Asiakas todellakin saa vastinetta rahalleen, eikä kokonaisenkaan vohvelin hinta päätä huimaa. Suurien vohveleiden lisäksi asiakkaat pääsevät nauttimaan välittömästä ja ystävällisestä palvelusta kauniissa ympäristössä. Itse yllätyin positiivisesti siitä, kuinka innokkaasti henkilökunta kertoi minulle kahvista. Siis ihan tavallisesta tilaamastani suodatinkahvista!

”Kahvi ei ole meille vain kahvia. Haluamme kertoa, mitä hyvä kahvi tarkoittaa. Missä muualla asiakas voisi oppia juomaan kahvia kuin kahvilassa?”, Satu naurahtaa.

Lounasaikaan kahvila tarjoilee vohvelilounasta, johon kuuluu luonnollisesti vohveli, sen päälle valitut täytteet, sekä salaattibuffet.

Makean vohvelin päälle Vohvelihetkessä saa ruotsalaista SIA jäätelöä, joka Suomessa tunnetaan erityisesti Pohjanmaan rannikolla. Jäätelövohveli onkin kahvilan erikoisuus, sillä juuri tätä jäätelöä on Seinäjoella tarjolla vain Vohvelihetkessä. 

Käy tutustumassa Vohvelihetken Instagramiin ja Facebookiin.

Nam, mikä paikka! Ehdottomasti vierailun arvoinen!

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula