Paulan kahvilavinkki: Relove Helsinki

Helsingistä, Töölöntorin laidalta, löytyy ihana kahvila nimeltä Relove. Reloven liikeidea löytyy nimen takaa ja paikka onkin paljon enemmän kuin kahvila. Relovessa yhdistyvät kahvila, kirpputori sekä lifestyle-myymälä.  

Myönnän, että kirpputorit eivät aivan ole minun juttuni. Mielestäni kirpputorit ovat useasti melko sekavia, mistä johtuen en vain yksinkertaisesti osaa tehdä sieltä löytöjä.

Nyt löysin kuitenkin paikan johon ihastuin!

Reloven tunnelma oli kaukana sotkuisesta ja sekavasta kirpputorista, sillä liiketila oli sisustettu kauniisti ja tavarat olivat erittäin selkeästi ja houkuttelevasti esillä.

Relove keskittyy kahvilan tarjonnassaan luomu- ja lähituotteisiin. Vitriinistä löytyy itsetehtyjä raakakakkuja ja smoothieita sekä toinen toistaan herkullisemman näköisiä piirakoita ja salaatteja. 

Paikan sisustusta ja tunnelmaa kuvaa varmaankin parhaiten sana harmoninen. Viihdyn porkkanakakun ja cappucinon ääressä tovin ennen kun siirryin ihastelemaan liikkeen lifestyle -putiikkia. 

Relovessa on myynnissä myös uusia tuotteita second hand -tuotteiden rinnalla. Pöydiltä löytyi ihania sisustustavaroita, kirjoja ja tekstiilejä.

Kirpputorin myyntipaikat mahdollistavat vaatteiden selkeän esillepanon, joten katselu ja kiertely oli mielekästä.

Relove on auki maanantaista sunnuntaihin, joten sinne voi mennä viihtymään vaikka jokainen päivä! Käy lukemassa lisää paikan nettisivuilta

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula