Paulan kahvilavinkki: Paulig Kulman brunssi

Uudenvuoden aattona vein ystäväni brunssille Paulig Kulmaan. Eikö sanonta kuulu, että lopeta vanha vuosi niiden kanssa kenen seurassa tahdot uuden tulevan vuoden viettää? Ystäväni on ruokavalioltaan vegaani, joten Kulman brunssi oli helppo valinta. 

Paulig Kulma sijaitsee Helsingin keskustassa, Aleksanterinkadulla Kluuvin kauppakeskuksen yhteydessä. Paikasta on tullut monen suosikkikahvila, sillä paikat ovat useasti täytettyjä. Tämä ei kuitenkaan ole koskaan ollut ongelma, sillä pienen odottelun jälkeen tilaa on aina löytynyt. 

Kahvilan yläkerrasta löytyikin mukavat paikat, josta sai seurailla kaupungin elämää ikkunasta brunssia nautiskellen. Ja tosiaan, nyt siihen brunssiin...

Paulig Kulman syötävistä tuotteista vastaa Pure Hero, jonka lähestulkoon kaikki tuotteet ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja maidottomia. 

En ole itse juurikaan buffetpöytien ystävä, sillä monesti tunnen että rahani olisivat menneet hukkaan. Syynä on yleensä se, että suuresta määrästä vaihtoehtoja on vaikea valita, ja näin päädyn sueasti syömään yhtä samaa salaattia, leipää ja kahvia. 

Kulman brunssi onkin valmiiksi koottu. Voit valita haluamasi raakakakun palasen, kahvin tai teen, tuorepuristetun mehun, salaatin omavalintaisella täytteellä ja lasi kuohuvaakin kuuluu hintaan. Koko setti maksaa yhtensä 27 €

 

Tuorepuristettua Inkivääri-Appelsiinimehua.

Pure Hero on tullut tunnetuksi ihanista raakakakuistaan. Kuvassa Sitruunajuustokakkua joka oli TAIVAALLISTA. Gluteenitonta, maidotonta eikä valkoista sokeria. 

Paulig Kulma on avoinna:

Maanantaista torstaihin klo 7.30 - 21.00

Perjantaisin klo 7.30 - 23.00

Lauantaisin klo 9.00 - 23.00

Sunnuntaisin klo 10.00 - 19.00

 

Lisää Paulig Kulmasta voit lukea aikaisemmasta postauksestani tai Kulman omilta Facebook-sivuilta

 

Kahviterveisin,

 

Maija

Pauligin 19. Paula