Paulan kahvilavinkki: Healthinki

Välillä on virkistävää pystyttää "toimisto" uuteen paikkaan, sillä erilaisessa työympäristössä asioita tulee katsottua vähän eri kantilta. Etätyöpisteinä suosin uusia kahviloita, joihin pääsee samalla tutustumaan. Tällä kertaa ihastuin Healthinki-kahvilaan. 

 

Healthinki toimi aikaisemmin Tehtaankadulla Eirassa, mutta suuren kysynnän vuoksi nyt isompi Healthinki avasi ovensa vanhan Tori-ravintolan tiloihin Punavuoreen.

Lista tarjoaa kaikkea ravitsevaa ja hyvää smoothie bowleista raakakakkuihin, eikä leivässä tai salaatissa säästellä avokadoa.

Töitä tehdessämme jaoimme työkaverini Marian kanssa lounassalaatin ja aamiaissetin. Salaatti sisälsi grillattua halloumia, kasviksia, kikherneitä, avokadoa ja kvinoaa. Koko päivän tarjolla oleva aamiassetti sisälsi avokadoleivän, kahvin tai teen, inkiväärishotin ja smoothie bowlin. 

Kahvilasta löytyy mukavasti tilaa sekä sisältä että ulkoa terassilta. Sisustus on raikas ja valoisa kuten kuvistakin näkyy. 

Erityiskiitoksen tahdon antaa Healthinkin sydämelliselle henkilökunnalle, joka loi paikkaan välittömän, aurinkoisen ja ystävällisen tunnelman.  

Osoite: Punavuorenkatu 2, 00120 Helsinki

Avoinna: Ti-Pe klo 8-17

La 10-15

 

Kahviterveisin,

Maija

Pauligin 19. Paula