Paulan kahvilavinkki: Café Soma Levi

Viime kesän kahvilakiertueella pohjoisin etappini oli Kittilän Café Soma. Kyseinen suloinen kahvila on avannut lokakuussa ovensa nyt myös aivan Levin hiihtokeskuksen keskustaan. Lapin Nokipannukahvi-kiertueella ehdin pikaisesti katsastamaan kahvilan.

Kun kahvilaan astuu sisään, minut valtaa täsmälleen sama ihastuminen kun Kittilän Somassa. Pastelliväriset, suloiset kalusteet tekevät tästä paikasta niin sympaattisen! Kuten Soman ensimmäisessä kahvilassa, paikan seiniltä löytyy kahviloiden omistajan, Helin värikkäitä taideteoksia sekä paljon muitakin yksityiskohtia, jotka tekevät tästä paikasta...NIIN SOMAN!

Soman herkut valmistuvat kahvilan omassa keittiössä. Monien herkullisten ja houkuttelevien leivonnaisten ja konditoriatuotteiden lisäksi tarjolla on joka päivä myös lounasta, salaatteja sekä hampurilaisannoksia. Lauantaisin Somassa tarjoillaan brunssia.

Lounas on saatavilla jokainen arkipäivä.

Cafe Soma Levi sijaitsee Levi Marketin kanssa samassa kiinteistössä. Kahvila on avoinna maanantaista lauantaihin klo 9-21, sekä sunnuntaisin klo 11-18.

Lue lisää kahvilan nettisivuilta sekä Facebookista!

 

Ihanaa pääsiäistä kahvinystävät!

 

Ystävällisin terveisin

 

Maija

Pauligin 19. Paula