Paula uudistaa kahvitilan: My Favourite Things Helsinki

Kuulin huhua, että Helsingin keskustassa Fredrikinkadulla on skeittikauppa, jossa taukotila on melko retuperällä ja hyvästä kahvista on haaveiltu jo pitkään. Kun My Favourite Things -skeittikauppa vietti 1-vuotissyntymäpäiväjuhlia 21.8., päätin ilahduttaa liikkeen omistajia pienellä kahviyllätyksellä. 

Liikkeen omistajat, rovaniemeläinen Tuomas Uusipulkamo, Varkaudesta lähtöisin oleva Tuomas Nyyssönen sekä kalajokelainen Oki Kalaoja, tutustuivat toisiinsa skeittauksen kautta reilu 10 vuotta sitten. Idea omasta liikkeestä syntyi, kun Tuomas muutti Rovaniemeltä Helsinkiin ja työskentely rakkaan lajin parissa tuntui jopa ainoalta vaihtoehdolta. Tuomakselle skeittaus on ollut niin harrastus kuin osa ammattiakin, sillä Rovaniemellä asuessaan hän toimi Real Deal -nimisen skeittiliikkeen myymäläpäällikkönä.

Ystävykset päättivät pistää lainarahoilla pystyyn My Favourite Things -skeittiliikeen, joka on alan ainoa kivijalkamyymälä Helsingissä. Skeittikauppa on skeittareilta skeittareille, mikä on liikkeen perusta My Favourite Things haluaa luoda kunniaa lajin harrastajien elämäntyylille muutenkin kuin vain vaatteita ja rullalautoja myymällä.

-Meille voi tulla vaikka katsomaan skeittileffoja tuohon sohvalle ja viettämään muuten vain aikaa,  myymäläpäällikkö Tuomas kertoo.

Skeittipiireissä arvostetaan enemmän pientä kuin suurta eikä vastaavaa pientä myymälää Helsingistä löydy. Ainoat kilpailijat ovatkin suurissa kauppakeskuksissa sijaitsevat myymälät.

Kauppa on käynyt mukavasti ja liike toimii samalla lajia harrastavien olohuoneena.

Huhut retuperällä olevasta taukotilasta pitivät paikkansa.

Jopa taukotilan vedenkeitin oli mennyt rikki, joten suosiossa olleen pikakahvin valmistaminenkaan ei ollut enää mahdollista. Liikkeeseen oli siis ehdottomasti saatava kunnon kahvinkeitin.

Myymälä juhli elokuun lopulla 1-vuotissyntymäpäiviään, joten lahjaksi päätin hankkia heille Paulig Cupsolo Verus -keittimen.

Cupsolo Verus on helppokäyttöinen kapselikone, jolla voi nappia painamalla valmistaa kahvia, teetä, kaakaota, espressoa tai vaikkapa Cafe Lattea kuppi kerrallaan, silloin kun töiltä parhaiten ehtii. Cupsolo-kahvikapselit sisältävät aitoa, tuoretta kahvia, joten virkistävä kahvinautinto on taattu. Cupsolossa on myös huuhtelutoiminto, joten se on helppo pitää puhtaana.

Hetken kuluttua taukotila oli saanut uuden ilmeen, kun olimme siivonneet kahvitilan ja laittaneet Cupsolo-pakkaukset, mukit sekä sokerit järjestykseen hyllyille. Punainen Cupsolo Verus piristäköön henkilökunnan kahvihetkiä tästä eteenpäin!

Lahja oli Tuomaksen tuuletuksista päätellen erittäin mieleinen.

Kiitos mukavasta iltapäivästä My Favourite Things Helsinki!

Ps. Liike on eläinystävällinen. Kuvassa liikkeen oma maskotti Chow Chow -koira nimeltä Mambo.

Käykää tutustumassa liikkeen nettisivuihin ja Instagramiin. Fredalla kannattaa ehdottomasti pistäytyä! 

 

Kahviterveisin

Maija

Pauligin 19. Paula