Paula messukiertueella

25.9.2011

Osana Paulan työtä on kiertää edustustehtävissä erilaisilla teollisuuden messuilla. Tänäkin syksynä olen ehtinyt vierailla mm. Sotilaskotiliiton messuilla Vekaranjärvellä, Heinon Messuilla Helsingissä ja Kespron messuilla Kuopiossa sekä Turussa. Ensi viikolla kiertue jatkuu Kespron messujen merkeissä.

Olen vienyt hyvän kahvin sanomaa eteenpäin yhdessä Pauligin eri alueiden edustajien kanssa. Messuilla olemme maistattaneet ruoan ja juoman ammattilaisille mm. uutta Frezza Black Toffee -maitokahvijuomaa ja Tazza Cool Mint -kaakaojuomaa. Perinteistä suodatinkahvia on edustanut uudistunut Mundo-kahvimme, joka on nyt Reilun kaupan sekä luomu-sertifioitu tuote.  Myös paahtoaste on tummempi, 3. Kaupan hyllyllä uudistunut Mundo-kahvi on saatavilla vuoden vaihteen jälkeen.

Messujen jälkeen on kalenterini tapahtumissa luvassa kaikenlaisia mielenkiintoisia ja uusiakin projekteja hyvän kahvin merkeissä. Pysykää kuulolla ja seuratkaa myös Paulan Facebook-sivuja, niin tiedätte missä päin maailmaa liikun.

Kahvin tuoksuisin terveisin

Pauligin Paula