Osallistu kahvintuoksuisiin kesäkisoihin

Koululaiset päättivät lukuvuotensa lauantaina ja se viimeistään symboloi minulle kesän virallista alkua. Nyt kesällä Pauligilla on käynnissä muutama kisa, joista haluaisin teitä rakas kahvikansa muistuttaa.

#frezzapiknik

Postaa kuva piknik-hetkestäsi tunnisteella #frezzapiknik ja voit voittaa kustomoidun piknik-pyörän varusteineen, ämpärillisen Frezzaa tai liput Flow-festareille. Osallistua voit myös kampanjasivustolla.

#brazilleffa

Kuvaa oma, noin 10 sekunnin leffa, jossa Brazil-kahvipaketit seikkailevat pääosassa. Julkaise tuotoksesi Instagramissa tunnuksella #brazilleffa ja sinun videosi voi päästä mukaan Brazil-lyhytelokuvaan. Saatat myös olla uuden GoPro-actionkameran omistaja. Kesän ajan pääset fiilistelemään luomuksia, joista parhaat pääsevät mukaan lyhytelokuvaan!

 

#omapiilopaikka sekä piilopaikka kattaushaaste

Kuvaa oma kesäinen piilopaikkasi ja jaa otoksesi tunnuksella #omapiilopaikka Instagramissa, Twitterissä tai Arabian, Fazerin tai Pauligin Facebook-seinällä ja voit voittaa mahtavia Piilopaikka-palkintoja.

Kilpailuihin voit osallistua myös täällä:

http://omapiilopaikka.fi/

http://omapiilopaikka.fi/kattaushaaste

 

#paraskahvila

Mikä on vuoden 2015 paras Paulig-kahvila?

Mikä semifinalistikahviloista on mielestäsi paras? Jaa kuva kahvihetkestäsi Instagramissa/Twitterissä tunnisteilla #paraskahvila ja suosikkikahvilasi oma hashtag. (esim. #paraskahvila & #cafemalli).

Kolme kahvilaa, joiden asiakkaat ovat olleet aktiivisimpia somettajia pääsevät #paraskahvila-finaaliin! Finalistien joukosta Pauligin asiantuntijaraati valitsee vuoden 2015 parhaan Paulig‑kahvilan.

Tutustu mukana oleviin kahviloihin ja some-virtoihin kampanjasivustolla.

 

Ihanaa alkanutta kesäkuuta kaikille!

Terkuin,

Pauligin 19. Paula