Oletko kiinnostunut vierailusta Pauligilla?

22.5.2018

Haluatko nähdä, kuinka kahvia paahdetaan ja pakataan? Kiinnostaako kurkkaus Pauligin kahvimuseoon sekä yrityksen historiaan ja nykypäivään?

Mikäli vastasit yllä mainittuihin kysymyksiin kyllä, kannattaa hakea vierailulle Pauligin kahvipaahtimolle Helsingin Vuosaaressa! Olemme paahtimon vihkimisestä lähtien vuodesta 2010 ottaneet vuosittain kymmeniä ryhmiä eri puolilta Suomea tutustumaan kahvin kiehtovaan maailmaan. Itse paahtimorakennuksemmekin on näkemisen arvoinen, sillä se on arkkitehtuuriltaan korkeatasoinen ja voitti vuoden 2009 Teräsrakenne-palkinnon.
 
Hae vierailulle esimerkiksi työporukkasi, opiskelijaryhmäsi tai yhdistyksesi kanssa kuluttajapalvelun verkkosivuilla. Sopiva ryhmän koko on 10–20 henkilöä. Ryhmät valitaan arpomalla ja ensi syksyn ryhmien arvonta tapahtuu kesäkuussa viikolla 23.
 
Tämä maksuton vierailu kestää noin kaksi tuntia ja ohjelmaan kuuluu lyhyt yritysesittely kahvitarjoilun kera sekä tuotantokäytävä- ja museokierros. Huomioithan, että vierailuohjelma on suomenkielinen ja tapahtuu päiväsaikaan.
 
Nähdään paahtimolla!
 
Terveisin Marjo kuluttajapalvelusta