Nyt etsitään kaikkien aikojen unelmien makumatkakohdetta!

10.6.2020

Aina silloin tällöin haluamme kokea jotain eksoottista ja uutta. Kaupunkikahviemme avulla voit onneksi kokea makumatkan unelmiesi matkakohteeseen. Olemme järjestäneet kisan kaupunkikahviemme välillä, sillä haluamme tietää, mikä on kaikkien aikojen unelmien makumatkakohde!

Hetki, jota me kaikki olemme odottaneet, on vihdoin täällä! Rakkaat kaupunkikahvimakumme ovat käyneet läpi kolme tiukkaa kilpailukierrosta ja nyt voittaja on selvillä. 

Voittaja on kahvi, joka kiidättää sinut suoraan lempeiden auringonsäteiden syleiltäväksi. Se on kahvi, joka totisesti tuntuu halaukselta kahvikupissasi, ensimmäisestä tuoksusta viimeiseen pisaraan asti. Voittaja on kahvi, joka vie sinut unohtumattomalle makumatkalle unelmiesi makumatkakohteeseen. 

Unelmien makumatkakohde ja suosikkikaupunkikahvimaku on New York! 

Äänestämällä suosikkiaan Pauligin sosiaalisen median kanavissa kaikki äänensä antaneet osallistuivat myös arvontaan, jossa arvoimme kolme matkalaukullista Pauligin kaupunkikahveja. Onnittelut arvonnan voittajille! Heihin on oltu henkilökohtaisesti yhteydessä.

Nyt kolmen viikon intensiivisen kilpailun päätteeksi me kaikki ansaitsemme makumatkan. Haluammekin tarjota teille mahdollisuuden kokea ihanan makumatkan New Yorkiin, joten koodilla KAUPUNKIKAHVI-20 voit tilata Paulig Shopista itsellesi suosikkikaupunkikahviasi 20% alennuksella (voimassa 5.7.2020 asti). Nauti kupillinen suosikkikaupunkikahviasi ja koe hetki täynnä onnellisuutta, aurinkoa ja rentoutuneisuutta – eikä tälle matkalle tarvitse pakata! 

Vinkkejä ja inspiraatiota kaupunkikahvien kanssa makumatkailuun löydät täältä.

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top