Näin puhdistat Paulig Cupsolo -kapselikeittimen

23.4.2018

Raikkaan puhtaalla laitteella valmistat herkullisia juomia. Puhdistus on helppoa, se pitää keittimesi kunnossa ja takaa juoman hyvän maun. Näillä ohjeilla puhdistus sujuu kätevästi.

Laitteen muoviset, irtoavat osat, kuten kapseleiden keräilysäiliö ja tippa-astia tulee pestä usein käsin astianpesuaineella. Älä pese osia astianpesukoneessa. Kapselin sisälle jää jonkin verran raaka-ainetta ja nestettä, joten hygieniasyistä kapselisäiliö tulisi tyhjentää jokaisen käyttökerran jälkeen. Juoman parhaan laadun takaamiseksi laite olisi hyvä huuhdella ennen ja jälkeen juoman valmistamisen.
 
Aika ajoin tulee myös tarve puhdistaa kapselikeittimen putkistot. Kahvissa on kahvirasvaa, jota vähitellen kertyy laitteen sisäosiin. Mikäli laitetta ei puhdisteta säännöllisesti, vaikeuttavat kahvirasvakertymät juoman suodatusprosessia ja vaikuttavat juoman makuun. Jos laitetta käytetään päivittäin, suosittelemme että puhdistus tehtäisiin kerran kuussa. Puhdistusaineeksi suosittelemme Paulig Cupsolo Cleaner -puhdistuskapselia. Tilaat puhdistuskapselit kätevästi esimerkiksi verkkokaupastamme. Myös hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista saatava Clean Drop -nestemäinen puhdistusaine sopii erinomaisesti Cupsolo-laitteen puhdistukseen. 
 
Veden mukana laitteen sisälle kertyy ajanoloon myös kalkkisaostumia. Kalkinpoisto tulisikin tehdä muutaman kerran vuodessa. Empire-mallissa kone ilmoittaa kalkinpoiston tarpeesta, kun huuhtelupainike alkaa vilkkua punaisena juoman valmistuksen aikana. Kalkinpoistoon soveltuu esimerkiksi Clean Drop anti calc -kalkinpoistojauhe, jota on myynnissä hyvin varustetuissa päivittäistavarakaupoissa. Tarkemmat ohjeet kalkinpoistoon löydät käyttöohjeista.
 
Mikäli sinulla on kysyttävää, otathan meihin Pauligin kuluttajapalvelussa yhteyttä.
 
Puhtaan maistuvia kahvihetkiä toivottaen Marjo kuluttajapalvelusta