Mistä maukkaat päiväkahvit?

 Viikonloppuna eräs ystäväni kysyi minulta, että olenko käynyt viime aikoina hyvissä kahviloissa. Tottahan toki, olen!
Tästä keskustelusta kirposi ajatus, että jaan tietoa viimeisimmistä kahvilavierailuistani myös täällä. Ohessa muutama menovinkki:

 

Cafe Salissa, Raumalla, kannattaa kokeilla erikoiskahveja, sillä kahvila voitti Pauligin Kultainen Gruppo -kunniamaininnan vuonna 2011. Lue lisää kilpailusta aikaisemmasta blogistani: http://www.pauligcafe.fi/paula/blogi/finaalikilpailu-on-alkanut-vuoden-kultakuppi-ja-kultagruppo-kunniamaininnoista. Kahvila on trendikäs ja kotoisa, istumapaikkoja löytyy sohvista tuoleihin. Kahvileivissä löytyy valinnan varaa ja Salissa nautit myös maittavan lounaan.

Cafe Sali, Raumalla.

Viime perjantaina vierailin viehättävässä Lohjalaisessa Café Laurissa. Miljöö on tunnelmallinen, kahvi jauhetaan suoraan pavuista, kaikki tarjottava tehdään itse ja yrittäjät Timo ja Jukka ovat maan mainioita persoonia. Vieraskirjan tervehdyksiäkin lukemalla tietää, että myös muut ovat ihastuneet Cafe Lauriin. Tästä paikasta on muodostunut itselleni vakituinen kesäkahvien nauttimispaikka!

Cafe Laurissa saat miellyttävää palvelua ja herkullista ruokaa. Kuvassa kanssani omistajat Timo ja Jukka.

Tällä viikolla kävin Seinäjoelle, kahvila Amoccassa. Siellä kahvilla on väliä! Kahvilan henkilökunta on kiinnostunut kahvitrendeistä ja valikoimassa riittää niin erikoiskahveja kuin perinteistä suodatinkahviakin. Kahvila on perustettu Seinäjoen vanhan Seurahuoneen tiloihin, joten tunnelmallisuus on taattu. Maista myös makulatteja, joihin jauhetaan kahvi espressopavuista paikan päällä!

 

Nautinnollisia kahvihetkiä toivottaen

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
Blogimerkintä
päiväkahvi
kahvila
Cafe Amocca
Cafe Lauri
Cafe Sali
erikoiskahvi
leivonnaiset