Minun täydellinen Paulig Cupsolo -hetkeni kilpailun voittajateksti

Marraskuussa alkanut Paulig Cupsolo –kirjoituskilpailuni päättyi viime viikolla ja olemme valinneet täällä Pauligilla voittajakirjoituksen. Sain monia hienoja ja hauskoja vastauksia ja myös osallistujia oli ilahduttavan paljon. Vain yksi kuitenkin voitti omakseen Paulig Cupsolo –kapselilaitteen.

Voittajatekstin kirjoitti nimimerkki Dolla. Alla hänen kuvauksensa täydellisestä Paulig Cupsolo hetkestä. Olen aamu-uninen, nukun niin pitkään kuin vain mahdollista, vedän äkkiä vaatteet päälle, pesen hampaat ja juoksen bussipysäkille. Töissä työskentelen puoliteholla ja puoliunessa aamukahvihetkeen saakka. Unelmien Cupsolo-hetkeni olisi aamulla, juuri herättyäni. Napin painalluksella saisi itse valita ottaisiko cappuccinoa vai Juhla Mokka -kahvia kupillisen. Voisin herätä sen muutaman minuutin aikaisemmin nauttimaan kupillisesta lämmintä juotavaa. Iltaisin taas maistuisi Tazza ennen nukkumaanmenoa tai leffaa katsellessa murun kainalossa.”

 
Voittajatekstin kirjoittanut voitti itselleen joulun halutuimman lahjan: Paulig Cupsolo -kapselikeittimen!

Päätin palkita myös kolme muuta mukavasti kirjoittanutta osallistujaa Pauligin tuotepalkinnoilla. Tässä heidän kirjoituksensa: ”Se viikon ainoa hetki kun kaikki muut nukkuu ja yksin herää aamuun, ulkoiluttaa koiran kipakassa kelissä ja palattuaan napauttaa Cupsolon päälle, kupillinen vain minulle. Käy suihkussa ja kuuntelee hiljaista kotia vielä hetken aamunlehden ja ihanan kahvin kanssa .Lopulta pieni tuhisija alkaa huutelemaan aamupuuroa ja tämä äiti on valmis taas yhteen elämänmakuiseen päivään perheensä kanssa” nim.merk. Äipäkkä ”Intensiivisen kouluviikon (päivät klo 8-20) kuinka ihanaa olisikaan palata hektisestä informaatiotulvasta kotiin ja riippukeinuun, ottaa käteen ihana runokirja ja toisessa kädessä maukas, ihanan ilmava kahvikupillinen täyteläistä ja ihanan kuohkeaa ja lempeää kahvia. Tästä autuaallinen siirtyminen viikonloppuun ja sieltä maanantaihin, jossa maanantaiaamun saisi aloitta virkistävällä kupposella täyteläisen voimakasta kahvia ja lähteä reippaana yliopistolle, taas uuden viikon ja opiskelun alkuun. Täydellistä!” nim.merk. Räpäti ”On raukea sunnuntaiaamu. Ulkona satelee hiljalleen lunta. Nousen vaimoni vierestä lämpimästä sängystä ja tassuttelen keittiöön hieman palellen. Vasta keittiössä muistan, että meillähän on tämä uusi kahvinkeitin. Valmistan kaksi suloista cappuccinoa, kaivan kaapista hieman juustoa ja suklaata, asetan kaiken tarjottimelle ja hipsin takaisin makuuhuoneeseen. Herätän ihanan vaimoni lempeästi kahvintuoksulla..” nim.merk. jr888

Kiitos kaikille osallistuneille ja iloista joulun odotusta!

Ystävällisin kahviterveisin Ulla Pauligin 17. Paula  

Tags 
Blogimerkintä