Minkälaisia kapseleita Cupsoloon on tarjolla?

13.12.2011

Moikka Vexi,

Kiitos ajankohtaisesta kysymyksestäsi!
Paulig Cupsolo –kapselivalikoimasta löytyy tällä hetkellä espresso-, cappuccino- ja kaakaokapseleita. Espressokapseleita löytyy kahta erilaista; Paulig Espresso Fortissimo ja Paulig Espresso Supremo. Fortissimo on maultaan vahva mutta pehmeä. Sen maku syntyy Keski-Amerikan aromikkaista, makeista ja pehmeänmakuisista kahvipavuista. Supremo taas on 100-prosenttinen arabica-kahvi , sekoitus Kenyaa ja valikoituja keskiamerikkalaisia kahvilajikkeita. Se on pohjoisitalialaisittain paahdettu kermainen espresso, jonka aromissa on häivähdys suklaata. Cappuccino –kapselipakkaukset sisältävät sekä espressokapseleita että maitovaahtokapseleita.

Tuotevalikoima laajenee helmikuussa 2012, kun myyntiin tulevat myös Juhla Mokka-, Presidentti Tumma Paahto-, Guatemala alkuperämaakahvi-, English Breakfast Tea- ja Crema Latte –kapselit. Crema Latte –kapseleilla voi valmistaa espressoon yhdistämällä  maitokahvijuomia kuten cappuccinoa ja lattea. Erilliset maitokapselit mahdollistavat sen, että käyttäjä voi itse säädellä missä suhteessa haluaa juomassaan olevan maitoa ja kahvia.

Kapselipakkauksia on myynnissä vähittäiskaupoissa, laitteita myyvissä kodinelektroniikkaliikkeissä ja verkkokaupoissa, kuten Paulig Shopissa.
Paulig Cupsolo –laitteen käyttöohjeet löytyvät Paulig Cupsolon nettisivuilta.

Terkuin
Ulla