Paulan työssä törmään yleensä perusmokiin, kun tavoitteena on valmistaa hyvää suodatinkahvia. Osaatko sanoa mikä tässä meni pieleen? Etsi kolme virhettä. Vinkki: yksi tärkeä vaihe puuttuu kokonaan!
1. Valitse hetkeen ja tunnelmaan sopiva vaalea- tai tummapaahtoinen kahvi. Valmista kahvi aina puhtaalla laitteella.
2. Käytä laadukasta ja oikean kokoista suodatinpaperia ja taittele reunat suodattimen läpimitan mukaisesti.
3. Mittaa kahvijauhetta yksi mitallinen (7-8 g) kuppia (1,25dl) kohti.
4.Valmista kahvi aina raikkaasta ja kylmästä vedestä ja mittaa oikea määrä laitteen vesisäiliöön.
5. Maltti on valttia! Kahvi säilyy tuoreena puolisen tuntia. Ethän ota kahvia kesken valumisen.
6. Nauti kahvista!
Löysitkö ohjeestani kolme melko yleistä virhettä?'
Kerron vastaukset seuraavassa "Mikä meni pieleen?" -blogissa, jossa pureudutaan yleisimpiin virheisiin kahvin säilytyksessä.
Parempia kahvihetkiä toivottelee
Maija
Pauligin 19. Paula