Little Big Cafe Espoon Plantagenissa

25.6.2012

Ensimmäinen Little Big Cafe on avattu Espoon Plantageniin - retrovaunusta hyvää Suomalaista katuruokaa ja Pauligin kahvia Eurooppalaisella asenteella!


Espoon Plantagenin pihalla sijaitseva Little Big Cafe on erikoistunut lähileipomossa leivottuihin suolaisiin ja makeisiin LittleBig-piirakoihin. Haagan Leivän leipomossa paistetut herkulliset suolaiset sekä makeat piirakat  tarjotaan asiakkaille helposti syötävinä, käärepaperiin pakattuina. Little Big Cafesta saat myös erilaiset tuoreet täytetyt sämpylät, patongit, pullat, kahvileivät ja leivokset.

Erikoiskahvit espresso, cappuccino, caffe latte ja latte macchiato valmistetaan Pauligin kahvipavuista ja vastajauhetusta suodatinkahvista on tarjolla sekä tummaa että vaaleaa paahtoa.

Little Big Cafessa tarjotaan hyvää, rentoa, tuoretta ja puhdasta Suomalaista katuruokaa uudesta, mittatilausryönä muotoillusta retromyyntivaunusta. Kahvila tuottaa ruokansa lähileipomossa, suosii luomua ja pääasiallisesti tuotteita, joissa on mahdollisimman vähän E-koodeja.

Piece of pie ja kuppi kahvia!

Little Big Cafe

Suomenoja, Plantagen Espoo,

Rusthollarinkatu 2, 02270 Espoo,

Avoinna MA-SU 10-18, p. 0400 8879 20, info@littlebigcafe.fi,

http://www.facebook.com/LittleBigCafe