Lisämakua kahviin mausteilla

20.11.2018

Kahvi tarjoaa luontaisesti rikkaita makuja, mutta siihen voidaan yhdistää myös mausteita. Pauligin herkulliset maustetut kahvit sopivat jälkiruokakahveiksi niin juhlahetkiin kuin arkeen. Kahvin voi maustaa myös itse, sillä useat omasta maustekaapista löytyvät mausteet sopivat kahviin.

Maustekahvivalikoimastamme löytyy vaihtoehtoja jokaisen makuun. Mauista löydät vaniljan, kardemumman, hassselpähkinäsuklaan ja suklaan.  Lisäksi näin joulun alla kauppojen hyllystä löytyy kausimaku, aidolla kanelilla ja kardemummalla maustettu Christmas Coffee – kahvi.  Se sopii täydellisesti joulunajan tunnelmaan – niin itselle kuin lahjaksi.

Maustekahveja voi käyttää sellaisenaan tai sekoittamalla osaksi tavallista suodatinkahvia oman maun mukaan.

Löydä oma suosikkisi Pauligin maustetuista kahveista!

Kahvin voi maustaa myös itse. Kardemumma, anis, kaneli, neilikka ja vanilja antavat mainiosti lisämakua kahviin. Kahvijauhe kannattaa maustaa juuri ennen kuin valmistat kahvin laittamalla mauste kahvijauheen päälle suodattimeen. Maustetta käytetään 2 tl 4 kupillista kohden. Kahvin voit valmistaa muuten normaaliin tapaan.

Kaupoista on saatavilla myös makusiirappeja, jotka lisätään kahviin vasta silloin kun kahvijuoma kaadetaan kuppiin. Kahviin sopii oikein hyvin esimerkiksi vaniljamakusiirappi, kuten myös erilaisten marjojen ja hedelmien maut.

Mausteisen juoman kruunaat kermavaahtonokareella ja ripauttamalla pinnalle hieman kahvi- tai kaakaojauhetta, strösseliä tai suklaa- tai mantelilastuja. Sokerin tai keinotekoisten makeutusaineiden sijasta voit käyttää kahvisi makeuttajana myös hunajaa, siirappia tai fariini- tai vaniljasokeria.

Maustamalla saat aivan uusia kahvijuomia. Mikä on sinun tapasi maustaa kahvi? 

Ihanaa joulunalusaikaa, Marjo kuluttajapalvelusta

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top