Laadukkaita kahvihetkiä joululahjaksi

24.11.2016

Joulu on herkuttelun ja hemmottelun aikaa. Juhlapöytään ja joulun pyhiin kuuluvat rakastetut klassikkokahvit ja kiireettömät kahvihetket. Pauligin kahvit, laadukkaat kahvinvalmistuslaitteet sekä lahjakortit sopivat hyvin myös lahjoiksi.

Pauligin verkkokauppaan pauligshop.fi on koottu useita lahjasettejä. Valikoimissa on kahvin lisäksi esimerkiksi kahvirasioita, jotka ovat kysyttyjä keräilyharvinaisuuksia sekä tyylikkäitä take a way -kahvikuppeja ja laadukkaita kahvinvalmistuslaitteita. Tilaukset, jotka on tehty 15.12. mennessä, toimitetaan ennen aattoa.

Suomessa suunniteltu Paulig Muki sopii edelläkävijöille

Maailman ensimmäinen älykahvikuppi saa virtansa kuumasta juomasta ja yhdistää take away -kulttuurin ja sosiaalisen median. Paulig Muki tekee jokaisesta kahvikupillisesta yllätyksellisen, sillä älykahvimukiin voi lähettää sisältöä kuka tahansa Paulig Mukin omistajan Muki-kavereista.  Paulig Muki on saatavilla Pauligin verkkokaupasta ja Paulig Kulmasta, joka sijaitsee Kauppakeskus Kluuvissa Helsingin keskustassa. Älykahvikupin hinta on 59 euroa, ja  värivaihtoehdot ovat anthrazite, ocean ja peach.

Paulig Mukin ystäville on tehty oma Paulig Muki -kahvi, joka on paahdettu valikoiduista, korkealaatuisista Keski- ja Etelä-Amerikan kahvipavuista. Sen hinta on 6,90 euroa.

Elämyksiä ja uusia makuja Paulig Kulmasta

Lokakuun lopussa avatussa Paulig Kulmassa voi nauttia kahvihetkestä kaikilla aisteilla ja ostaa mukaan paikan päällä käsityönä valmistettua kahvia. Paulig Kulmasta voi myös hankkia ladattavan lahjakortin, joka käy sekä maksuvälineenä että kanta-asiakaskorttina.

Paulig Kulmassa toimii myös Paulig Barista Instutute, joka tarjoaa kahvikoulutuksia kaikille kahvista kiinnostuneille. Kurssitarjonta on laaja muutaman tunnin vasta-alkajakoulutuksista  jopa koko päivän mittaisiin kansainvälisen tutkintotason kursseihin. Lisätiedot kurssitarjonnasta löytyvät osoitteesta pauliginstituutti.fi