Kuvamuistoja viime kesän keikoilta

Syksyn kynnyksellä on hyvä palata vielä hetkeksi kuluneeseen kesään ja muistella sen mukanaan tuomia erilaisia työpäiviä! Kesäni alkoi viime vuoden tapaan Taidekeskus Salmelan avajaiskonsertista, josta on muistona tämä kuva: kaksi suomalaisuuden ikonia!

Hymy herkässä olympiavoittaja Lasse Virenin seurassa

Kesällä vierailin monissa kesäkahviloissa, jotka ovat olleet myös edellisten Paulojen vierailujen kohteena.

Paula palaa aina kesäisin juurilleen vieraillessaan Sääksmäellä Visavuoren museokahvilassa. Tänä vuonna keikkakalenteriini oli merkitty myös vierailu Valkeakoskelle Myllysaaren museoon, jossa järjestettiin kansallispukunäyttely.

Immilän Myllykahvila kuuluu myös Paulojen jokavuotisiin kesäkohteisiin, samoin kuin Päivänurmen Torikahvio Joensuussa, Domcafe Turun Tuomiokirkon kivijalassa sekä Cafe Lauri Lohjalla. Näissä kahviloissa vietin jälleen ikimuistoiset päivät tavaten monia kahvinystäviä eri puolilla kesäistä Suomea.

Erilaisia tapahtumia oli taas varsinkin heinäkuu pullollaan. Pori Jazzeilla olin tarjoamassa jälkiruokakahvia VIP-vieraille jo toistamiseen. Osallistuin myös Kimmo Timosen järjestämään hyväntekeväisyys-golftapahtumaan Kime 4 Kids:iin viime kesän tapaan.

Maakuntien makuparit -kiertue vei minua kesällä ympäri Suomineidon maakuntia useamman viikon ajan. Lisää kiertueviikoista voit lukea blogistani. Tutustu perinneherkkujen valmistukseen ja ihastu!

 

Aurinkoisia syyspäiviä toivottaa,

Pauligin Paula

Noora