Kuvamuistoja jazz-viikolta

Paula osallistui Pori Jazz -festivaaleille ensimmäistä kertaa. Parhaat palat jazz-viikolta taltioituivat linssin läpi muistojen arkistoon. Kurkkaa kuvat ja pääset nauttimaan vielä hetkeksi jazz-tunnelmasta.

  Keskiviikkona kahvitin katutaiteilija Otto Majan Porin kattojen yläpuolella. Maja taiteili Porin postitalon päätyyn koko seinän peittävän taideteoksen, jonka tekemisen Paulig mahdollisti.

 

Kävin tarjoamassa iltapäiväkahvit katutaiteilijalle vastapäisen talon katolla, josta teos näkyikin kokonaisuudessaan erittäin hyvin. Kahvittajaa meinasi vähän jännittää korkeanpaikankahvitus, mutta Otto Majan sanat rohkaisivat - myös hän oli aiemmin pelännyt korkeita paikkoja.

  

Taiteilija, taideteos ja kuppi Juhla Mokka -kahvia kattojen yllä.

 

Kun taiteilija oli kahvitettu, oli taideteosta katsomaan pysähtyneiden kansalaisten vuoro. Lämpimänä päivänä kahvijanon sammutti tietysti viileä Frezza Latte!  

Torstain vietin Pori Jazz- festivaalien VIP-aitioissa Kirjurinluoto-Arenalla Presidentti -kahvia kutsuvieraille tarjoillen. Kahvin lisäksi nautimme hyvästä musiikista. Edes sateinen sää ei latistanut tunnelmaa! Edes Arenalla ripotellut sade ei haitannut, kun sateenvarjo oli sävy sävyyn Sääksmäen puvun kanssa. Nyt ovat jazzit jazzailtu ja auton nokka kääntyy seuraavaksi kohti Kuopiota ja Kuninkuusraveja. Pysy matkassa mukana seuraamalla tapahtumakalenteristani, missä milloinkin kuparipannuni kanssa viiletän!  Kahviterveisin, Noora

Tags 
Paulan työ
Blogimerkintä
Pori Jazz -festivaalit
Otto Maja
kuparipannu
Juhla Mokka
Hyvän kahvin lähettiläs