Kuuntele Kaupunkikahvien soittolistoja!

Kaupunkikahvien maut vievät mukaan muistoihin tai virittävät kunkin suurkaupungin tunnelmaan. Lisää kahvihetkeen oikeaan fiilikseen rytmittävä soittolista ja nojatuolimatkaile New Yorkin, Barcelonan, Pariisin tai Havannan tunnelmiin!

Café Parisien -soittolista

Ranskalaisittain vietetty hidas aamu käynnistyy café au lait'lla, rapeilla croissanteilla, lempeällä musiikilla ja hyvällä artikkelilla, joka vie ajatukset pitkiin aamiaisiin Pariisin kattojen yllä.

Kuuntele pehmeitä ranskalaissäveliä lempeissä aamun kahvihetkissä!

Café Barcelona -soittolista

Lempeitä säveliä Barcelonan paahteisesta iltapäivästä. Istu mukavasti, ota kuppi café con lechea ja antaudu hyvän fiiliksen vietäväksi. Soittolistan kaveriksi sopii artikkelimme Barcelonasta.

Ota kuunteluun uuden aallon espanjalaisia kappaleita ja vietä rento kahvihetki ystävien kanssa!

Café New York -soittolista

Suurkaupunki ei nuku koskaan, kaikkialla tapahtuu ja elämästä täytyy ottaa kaikki irti. Lennossa nautittua take away -kahvihetkeä sävyttävät urbaanit rytmit.

Tämä lista rytmittää kiireistä päivää ja saa askeleen rullaamaan take away -kahvin toisessa kädessä!

Café Havana -soittolista

Paahteisen päivän illassa tuoksuvat tropiikin kukat ja espressotyyliin nautittu ruokosokerilla makeutettu kahvi. Kortteleista kaikuvat rytmit saavat lantion keinumaan ja mielen kepeäksi.

Latinorytmejä ja tanssittavaa kuunneltavaksi hetkiin, joissa syksyinen pimeys on muisto vain!

Café Sydney -soittolista

G'day, mate! Lähde matkalle Bondi Beachin lämpimään tunnelmaan. Tämä soittolista on täynnä hyvää fiilistä ja se saa sinut haaveilemaan päivästä, jossa pääosassa ovat ystävät, aurinko ja täydelliset aallot!

Letkeä Café Sydney -soittolista vie sinut urbaaniin rantakaupunkiin maailman toiselle puolen!

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top