Kuluttajien toiveita kuunnellen jo vuodesta 1924

Huhtikuussa 1924 Mathias Eriksson lähetti Pauligille postikortin. Ahvenanmaalainen kauppias tiedusteli, mitä paahdettu kahvi tulisi maksamaan pakattuna pienempiin ja kätevämpiin kotitalouspakkauksiin. Tuohon saakka käytäntönä oli ollut pakata kahvi viiden ja kymmenen kilon peltipurkkeihin. Vielä samana vuonna Paulig, ensimmäisenä Suomessa, toi markkinoille asiakkaansa toivomat 250 gramman kuluttajapakkaukset.

Yhä edelleen toivomme aktiivista yhteydenpitoa, uusia ideoita ja palautetta tuotteistamme. Viime vuonna saimme 165 ideaa, jotka vietiin edelleen tuotekehitystiimimme arvioitavaksi. Pauligin verkkosivujen kohdasta ”Asiakaspalaute” pääset suoraan Paulig Idea -lomakkeelle.

Maaliskuussa täyttyvät ainakin kuopiolaisen Annen ja jorvaslaisen Cecilian toiveet, kun myyntiin tulevat toivotut uutuudet Paulig Cupsolo Brazil, Paulig Cupsolo Decaf ja Paulig Cupsolo Cleaner -kapselit.

Kofeiinitonta kahvikapselia on toivottu paljon ja on myös haluttu tietää, miten kofeiini kahvista poistetaan?   Pauligin kofeiinittomasta kahvista kofeiini on poistettu CO2 - eli hiilidioksidimenetelmällä. Tällöin kofeiini poistetaan jo raakakahvista ns. ylikriittisessä paineessa eli tietyssä paine- ja lämpötilaolosuhteessa. Hiilidioksidi sitoo kofeiinin ja sitten poistetaan hiilidioksidin ja kofeiinin yhdistelmä. Kahvin herkulliset aromit säilyvät muuttumattomina. Itse kahvi on kolumbialaista kahvia, 100 % arabicaa.

Siitä saakka, kun Paulig Cupsolo -kapselikone tuli markkinoille, on toivottu myös opastusta laitteen puhdistukseen. Maaliskuussa kauppoihin tulevat Paulig Cupsolo Cleaner -kapselit tekevät puhdistamisesta helppoa ja nopeaa. Pakkauksessa on 4 puhdistuskapselia ja käyttöohjeet, joiden tueksi asiakaspalvelusivuilla julkaistaan myöhemmin vielä video-ohje.

Pitkään on toivottu myös pehmeää ja tasapainoista Brazil-kahvia kapselivaihtoehtona. UTZ-sertifioitu, brasilialaisista Santos-pavuista hiukan perinteistä tummemmaksi paahdettu kapselivaihtoehto on nyt saatavissa.

Millaisia uusia kahvituotteita sinä haluaisit? Millaisia tuotepakkauksia toivoisit tai miten parantaisit nykyisiä? Kerro meille!