Korvapuustille täydellinen kumppani

Olen usein sanonut, että kahvi ja tarjottava ovat kuin pariskunta. Pahimmillaan toinen voi jyrätä toisen alleen ja parhaimmillaan ne toimivat yhdessä tuoden toisistaan parhaat puolet esiin. Kansallista korvapuustipäivää vietetään 4.10, jonka kunniaksi halusin selvittää, mikä kahvi onkaan korvapuustille se paras kumppani?!

Pauligin kahveja löytyy moneen makuun ja monelle tarjottavalle. Kuten viineissä, kaikki kahvit eivät sovi kaiken kanssa yhteen. Jotta korvapuustinautintomme voisi kohota huippuun, pyysin apua päämaistajaltamme Marja Tourilta kokoamaan kolme parasta Pauligin kahvia, jotka sopivat täydellisesti yhteen korvapuustin kanssa.

 

Juhla Mokka Tumma Paahto & korvapuusti

Juhla Mokka -kahvin pirteä marjaisa hapokkuus ja maltillinen paahteisuus korostavat korvapuustin makuja tuoden esiin kardemumman herkullisuuden. Tämä yhdistelmä kehuu kilpaa toisiaan eikä kumpikaan jää toisensa varjoon.

 

Brazil <3 Korvapuusti

Hennon vivahteikkaan ja makean korvapuustin kanssa tarjottavaksi sopii kahvi, joka antaa sille tilaa. Korvapuustin makupariksi sopii kevyesti paahdettu ja aavistuksen makea Brazil.

 

Korvapuusti & Café New York

Mitä makeampi, rasvaisempi ja pehmeämpi korvapuusti, sitä paremmin nämä kaksi luovat täydellisen yhdistelmän! Café New York on hennon täyteläinen ja hapokas, mutta sitäkin aromikkaampi kahvi. Tämän kahvin ja korvapuustin makuvivahteet täydentävät toisaan muodostaen täyteläisen ja pehmeän makuyhdistelmän!  

 

Testaa myös kardemumman makuinen Oriental korvapuustin parina

Kardemumman makuinen Oriental-kahvi ja korvapuusti luovat yhdessä hurmaavan makuparin. Katso resepti korvapuustiin makuparipalvelustamme!

Korvapuustin huono match

Korvapuusti on kuitenkin lähtökohtaisesti melko helppo yhdistää kahvin kuin kahvin kanssa, mutta yksi yllättävä poikkeuskin löytyy. "Espresso ja korvapuusti riitelevät todella lujaa keskenään johtuen kummankin vahvasta roolista. Ne eivät halua joutua samaan hetkeen yhtä aikaa", Marja kertoo. 

 

Herkullista korvapuustipäivää kaikille!

 

Terveisin,

 

Maija

Pauligin Paula 

 

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!