Kesäkiertue 2019 — TURKU

Kahvilähettilään kesäkiertueen toinen pysähdys oli Turussa. Kuuman kesäpäivän aamupäivän kahvit nautiskelin Café Carréssa ja iltapäiväkahvit Café Nooassa Aurajoen kupeessa. Ai että, kesäinen Turku on maailman ihanin! <3

CAFÉ CARRÉ

Tämä tunnelmallinen ja suloinen kahvila sijaitsee aivan Turun ytimessä Aurajoen varrella. Kahvila on todella viihtyisä ja kotoisa sisältä, mutta Suomen kesä yllätti tällä kertaa ja pääsin nauttimaan kahveista ulkopuolella olevalla terassilla. Kaikista ihanan näköisistä herkuista tarjottimelle tarttui mukaan Cappuccino kauramaidolla vegaanisen tummasuklaa-vadelma kuppikakun kera sekä kookoksinen jäälatte ja kinkku-quiche. Nautin yleensä jäälatet ilman makusiirappeja, mutta on myös hyvä välillä haastaa omia makutottumuksiaan. Namskis!

Lisätietoja kahvilasta löydät täältä.

 

 

CAFÉ NOOA

Mikäli kaipaat kupposen kuumaa aivan Aurajoen rannassa niin tämä kahvila on sinulle! Nooa on sekä kahvila että ravintola Turun vierasvenesatamassa, mutta kahvihammas vei minut tällä kertaa nautiskelemaan kahvilan puolelle. Kuumien ja kylmien kahvijuomien lisäksi kahvilasta saa pientä suolaista, makeita leivoksia sekä jäätelöä. Kaikkien yllätykseksi, minun yleensä ainainen sokerinälkä, oli laantunut Cafe Carren herkuista, joten nautiskelin kupin kuumaa söpöstä take away -kupista ja ihastelin sataman vilskettä.

Ravintolasta lisää voit lukea täältä sekä kahvilasta löydät tietoa Instagramista @nooacafe. On muuten ihania kuvia heidän instagramissaan! <3

 

Tälläistä tällä kertaa. Sain superpaljon suosituksia erilaisista kahviloista Turussa ja olisin halunnut käydä testaamassa kaikki! Paljon kehuja keräsi etenkin Café Art sekä Gaggui Kaffela. Kesäinen fiilis ja iloinen meininki huokui Turussa. 

Ihanaa viikkoa kaikille! <3

 

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Iinaroosa Kanth on Pauligin 20. kahvilähettiläs

Kirjoittaja: Inkku

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!

Back to top