Kesä <3 Festarit <3 Paulig

Kesän onnellisemmat hetket vietetään festareilla, mitkä ovat myös Paulan työn kohokohtia. Paulig on tänäkin kesänä mukana luomassa onnellisia kahvihetkiä kolmilla festareilla, nimittäin Sidewaysissa, Ruisrockissa sekä Flow-festivaaleilla. 

Suomalaiset ovat tutkimusten mukaan maailman onnellisin kansa ja etenkin kesällä onnellisuutemme puhkeaa kukkaan. Suomessa lyhyestä kesästä osataan nauttia täysin siemauksin. Onnellisimman kansan lisäksi olemme myös maailman kovimpia kahvinjuojia. Voisiko näillä olla yhteyttä toisiinsa?

Oli tai ei, kahvi toimii meillä yhtenä herättäjänä, virkistäjänä ja sosiaalistenhetkien nautinto-aineena. Joten kahvi on taatusti mukana onnellisimmissa hetkissä ja monelle meistä festarit tarjoavatkin kesän ikimuistoisimmat hetket.

Mitäkö onnelliset kahvihetket sitten tarkoittavat? Minulle ne tarkoittavat että kahvista jää myös hyvä jälkimaku eli tiedän nauttivani vastuullisesti tuotettua kahvia. Onnelliset kahvipavut takaavat juojalle hyvän maun ja mielen.

Tämän kesän festareilla Paulig Coffee Barissa nautitaankin tuplasertifioitua pavuista tehtyjä espressopohjaisia kahvijuomia ja raikkaita Cold Brew -kahvidrinkkejä. Lisäksi jokainen kahvin ostanut asiakas laittaa hyvän kiertämään. Lahjoitamme nimittäin hyväntekeväisyyteen yhtä monta kahvikupillista kuin myymme kahvijuomia Paulig Coffee Barissa festivaalien aikana! 

Festareilla juotu kahvimäärä lahjoitetaan kesän lopussa Hope Ry:lle, joka tukee vähävaraisia lapsiperheitä ympäri Suomen.

Muista myös käynnissä oleva kilpailumme, missä voit voittaa liput joko Sidewaysiin, loppuunmyytyyn Ruisrockiin tai Flow Festivaleille sulle ja kolmelle kaverillesi. Miltä siis näyttää sun kesän onnellisin hetki? Millaiseen kuvaan tiivistyy kesästä nauttiminen parhaimmillaan? Jaa kuva Instagramissa tunnisteella #pauligfestarikesä, tagaa mukaan @PauligFi.. Arvomme lippupaketit ennen festareita kaikkien osallistujien kesken. Lue täältä kilpailun säännöt ja tarkemmat osallistumisohjeet!

Nähdään festareilla <3

 

Onnellisin kahviterveisin,

 

Maija

Pauligin Paula 

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!