Kaupunkikahvit kesälomattomille

Vaikka tänä vuonna et pääsisi kesälomista viikkotolkulla nauttimaan, voit Pauligin uusien kaupunkikahvien ansiosta lentää, ainakin mielikuvituksessa, Pariisiin, New Yorkiin tai jopa Havannaan asti!

Toukokuun alussa kauppoihin ilmestyivät huomiota herättävät kahvipakkaukset, suloiset Pauligin kaupunkikahvit. Café Parisien on löytynyt valikoimasta jo monta vuosikymmentä, mutta sai nyt rinnalleen kaksi uutta kaupunkikahvia - Café New York ja Café Havanna.

Mikäli pidät tummapaahtoisesta kahvista, tämä on tarkoitettu juuri sinulle. Havanna on tummaksi paahdettu kahvi kuubalaiseen tapaan. Sen voit valmistaa tutulla suodatinlaitteella tai mokkapannulla espresson kaltaiseksi juomaksi. Näin Kuubassa on tapana.

Cafè New York on keskitummaksi paahdettu kahvi amerikkalaiseen tyyliin. Mikäli nautit kahvista aamiaisella, brunssilla tai pitkin päivää, tämä paahto on sinulle. Cafè New York sopii hyvin myös cold brew -kahviksi! 

Kaupunkikahvit ovat saaneet inspiraationsa sekä pakkausilmeeseen että makuun suurkaupunkien urbaanista vilinästä ja sykkeestä. Jokainen kahvi esittelee myös vaihtoehtoisen tavan valmistaa kahvia suodatinmenetelmän lisäksi.

Valitse oma kaupunkikahvisi ja ripauksella mielikuvitusta voit matkustaa lempikaupunkiisi yhdellä kahvikupillisella!

 

Hyvää matkaa ja nautinnollisia kahvihetkiä!

 

Maija

Pauligin 19. Paula