Kaupunkikahvien maistelupakkaus - herkuttele eri kahveilla

26.3.2021

Kaupunkikahveja on nyt saatavilla kätevänä maistelupakkauksena, jonka avulla pääset testaamaan kolmea eri paahtoasteen kaupunkikahvia. Mikä on sinun suosikkisi?

Kaupunkikahvien maistelupakkaus on täällä! Maistelupakkaus sisältää kolme eri kaupunkikahvia pieninä pakkauksina: pehmeän paahteisen Café Reykjavíkin, vaalean raikkaan Café Sydneyn ja tumman täyteläisen Café Barcelonan. Jotta saisit monipuolisen maistelukokemuksen, pakkaukseen valitut kahvit ovat erilaisia paahtoasteeltaan sekä parhaimmillaan eri menetelmillä valmistettuna. Lähde makumatkalle ja löydä oma suosikkisi!

Kaupunkikahvien maistelupakkaus

Kahvien makuprofiilit

Café Sydney on maistelupakkauksen vaalein kahvi ja paahtoasteeltaan 2. Tämä kahvi on saanut inspiraationsa rennon letkeästä aussikulttuurista, jossa ei turhia kiirehditä ainakaan kahvin kanssa. Café Sydney on hedelmäinen ja hunajainen sekoitus, jonka kevyen hapokas maku tulee Latinalaisen Amerikan ja Afrikan pavuista. Café Sydney on parhaimmillaan käsinsuodatusmenetelmällä valmistettuna. 

Café Reykjavík edustaa paahtoasteellaan 3 keskitasoa. Sen toffeinen ja hedelmäisen makea maku tulee 100% arabica-pavuista, jotka on paahdettu keskitummaksi tuoden makuun täyteläisyyttä mutta peittämättä silti vivahdeikkuutta. Café Reykjavík on islantilaisten luonnonläheistä elämäntyyliä mukaillen täydellinen kahvi retkeilijälle, sillä se maistuu erinomaiselta aeropressillä keitettynä. Jos kaipaat kahvisi kylkeen jotain makeaa, testaa Café Reykjavíkin kanssa ihanan kirpeää islantilaista raparperipiirakkaa.

Café Barcelona on maistelupakkauksen varianteista tummin ja paahtoasteeltaan 4. Se tarjoaa ihanan täyteläisen ja vahvan maun, jossa voi havaita pähkinäsuklaisia vivahteita. Café Barcelona sopii erinomaisesti valmistettavaksi suodattamalla tai katalonialaiseen tyyliin mutteripannussa keittämällä. Café Barcelona sisältää Latinalaisen Amerikan arabica-papuja täydennettynä intialaisella robustalla, joka viimeistelee tumman sekoituksen maun.

Kotiin, lahjaksi tai cuppingiin

Sen lisäksi, että voit maistella kaupunkikahveja itseksesi kotona, maistelupakkaus sopii mainiosti myös oman cuppingin eli kahvimaistelun järjestämiseen vaikka ystävien kesken. Samasta paketista saat monta eri makuprofiilia maisteltavaksi ilman, että jokaista kahvia täytyy ostaa iso paketti. Kaupunkikahvien maistelupakkaus on myös mainio tuparilahja kahvin ystävälle, joka tykkää maistella erilaisia kahveja.

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Back to top