Kauppakeikoilla Kuopiossa maisteltiin uutta vuosikertakahvia

Yksi olennainen osa Paulan työtä on erilaiset maistatukset ruokakaupoissa. Lue, minkälaisen vastaanoton uusi vuosikertakahvi sai Kuopiossa!

 

Kauppakeikan valmistelu alkaa hyvissä ajoin ennen itse keikkapäivää. Vierailupyyntö tulee alueen myyntiedustajalta, joka sopii keikan yhdessä kauppiaan tai kaupan kahvivastaavan kanssa. Kun kaikki yksityiskohdat vierailusta on sovittu, olen myös itse yhteydessä kauppaan ja varmistan, että kaikki on valmiina meitä varten. Vierailun aiheena voi olla kauppiaan tai kaupan syntymäpäivät, avajaiset, jokin sesonkiin liittyvä kahvitus tai uutuuskahvin maistatus. Kuopion K-citymarketeissa maistatin uutuustuotettamme Presidentti Special Blend 2015 -vuosikertakahvia.

Special Blend 2015 -kahvi on järjestyksessään neljäs vuosikertakahvi Presidentti tuoteperheessä. Kahvi on peräisin Tansaniasta Kilimanjaron kupeesta ja siinä maistuu rehevien punaisten marjojen lisäksi aprikoosien aromikkuus. Maistatuspöytämme oli näyttävän näköinen, uuden vuosikertakahvin värikäs paketti toi kivasti väriä esillepanoon. Uutuuskahvi maistui kaupassa asioineille asiakkaille ja monet olivatkin kahvin jo mainoksista bonganneet, mutteivät vielä maistaneet. Osa kertoi juoneensa sitä kotonaan jo paketin jos toisenkin.

Kahvin maku keräsi maistelijoilta monet kehut: ”Tää on oikeasti hyvänmakuinen kahvi.” Samoin kahvin pehmeyteen kiinnitettiin huomiota: ”On makua, mutta myös pehmeyttä.” Eräs rouva ilahtui kuullessaan, että vuosikertakahvista on myös ensimmäistä kertaa saatavilla papuvaihtoehto: ”Lähetän tyttärelle New Yorkiin Special Blend -papuja.” Myös näyttävä pakkaus keräsi kehuja osakseen: ”Kaunis paketti, voisin viedä tuliaisina, kun menen kyläilemään!” Myös ”Limited edition” -maininta kahvipaketissa herätti asiakkaiden huomion: ”Sitten otan toisenkin paketin, kun sitä on vain rajoitettu erä!”

Kahvi on todellakin maistamisen arvoinen uutuus ja muistathan, että sitä on valmistettu vain rajoitettu erä! Kaunis paketti sopii niin vappubrunssin kattaukseen kuin äitienpäivälahjaksikin. Suosittelen testaamaan!

Kevätterkuin,

Noora