Kahvipannacotta on helppo ja herkullinen jälkiruoka kahvin ystäville. Keskipaahtoinen Paulig Vanilla -kahvi antaa kivan vaniljan vivahteen pannacotalle. Katso resepti ja herkuttele!
Kahvipannacotta (6:lle)
Ainekset:
5 dl kuohukermaa
3 kpl liivatelehti
0,5 dl sokeria
1,25 dl (pieni kahvikupillinen) Paulig Vanilla -kahvia
2 tl kardemummaa
Valmista kahvipannacotta näin:
- Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi.
- Keitä kahvi.
- Kiehauta kerma, sokeri ja kahvi kattilassa.
- Lisää joukkoon kardemumma.
- Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon liivatelehdet (muista puristella vesi pois).
- Sekoita niin, että liivatelehdet sulavat seokseen.
- Kaada seos tarjoiluastioihin ja anna niiden jähmettyä kylmässä vähintään kolme tuntia.
- Koristele pannacotta mielesi mukaan, esimerkiksi marjoilla ja keksimurskalla. Nauti!
Makoisia hetkiä kahvipannacotan parissa :)
- Katso lisää herkullisia reseptejä ja niiden kanssa parhaiten toimivia kahviyhdistelmiä Makupari-palvelustamme.
Kahviterveisin,
Pauligin 20. kahvilähettiläs Inkku