Kahvilla Aku Hirviniemen kanssa

Pääsin elokuun puolivälissä kahvittelemaan näyttelijä Aku Hirviniemen kotiterassille.
Kyseessä olivat Pauligin asiakaslehti Baristan haastattelu ja kuvaukset.

Vaikka minua kovasti jännittikin kovemman luokan julkkiksen tapaaminen, sujuivat päiväkahvittelut erittäin rennoissa merkeissä. Sitä melkein unohdettiin, että piti tehdä haastattelua, kun meiltä molemmilta puheliailta niin paljon juttua riitti muustakin kuin kahvista. Itsekin, kun paljon harrastan sanaleikkejä, puhuimme väistämättä myös Usko Eevertistä(Putous-ohjelma). Voin sanoa, etten ihan kakkoseksi jäänyt, kun piti sanamuunnoksia keksiä! Vierailun aikana minun oli tarkoitus kertoa Akulle mm. hyvän kahvin valmistuksesta ja muista kahviaiheisista asioista, mutta mies osoittautuikin itse aikamoiseksi kahvihifistelijäksi. Pressopannuakin käytettiin kuin ammattilainen!

Meinasi mennä (meiltä molemmilta) laskut sekaisin kahvia mitatessa!

Oma henkilökohtainen suosikkikahvini Paulig Mexico maistui Akullekin mustana, vaikka yleensä hän kahviinsa valkaisua kaipaakin. Ehkä kyytipojaksi tarjoamallani toscakakulla oli myös osuutta asiaan.

Vierailun lopuksi annoin Akulle myös tuliaiseksi tuomani Paulig Cupsolo –kapselilaitteen, jonka hän sanoi kuljettavansa suorinta tietä studiolle teatteriryhmän harjoitustiloihin. Siellä sitä on jo kuulemma kaivattu.
Tiedä vaikka studiolla harjoituksissa vierailisi taukokahvit jonain päivänä tarjoilemassa itse Pauligin Paula!

Voit käydä lukemassa koko haastattelun sähköisesta Barista-lehdestä osoitteessa http://www.paulig.fi/fi/ammattilaisille .

Kahvintuoksuisia terveisiä ja kiitos Akulle hauskoista päiväkahveista!

Ystävällisin kahviterveisin

Ulla

Pauligin 17. Paula

Tags 
päiväkahvilla
Blogimerkintä
Barista-lehti
Aku Hirviniemi
Paulig Mexico
pressopannu
paula-haku