Kahvilavinkki: Cargo Coffee + Vegetarian Food

Ai että, työni on sitten aika ihanaa... Varsinkin kun sitä saa tehdä kauniissa ympäristössä hyvää kahvia nauttien nousee hymy korviin helposti. Tällä kertaa kahvilavinkki-tutka suunnisti Helsingissä sijaitsevaan kahvilaan Cargoon. 

Viimeisimmästä kahvilavinkistä on kulunut jo hetken aikaa, joten jouduin (lue: onneksi) raivata kalenteristani tilaa kahvilavierailulle. Kiireisen kevään ohessa onkin hyvä sallia itselleen hengähdys kahvin äärellä.

Aloin miettiä kivoja kahviloita Helsingin alueelta ja yhtäkkiä tajusin että en ole vinkannut tänne suosikkipaikastani Cargosta!

Cargo sijaitsee meren edustalla, Ruoholahden ja Kampin välissä. Se että paikka on rakennettu vanhoista merikonteista (sellaisista samanlaisista, missä raaka-kahvi saapuu meille Pauligille) luo ravintolaan aivan omaleimaisen ympäristön ja tunnelman. Valoisuus tulvii sisään ja kaikki on kaunista. Kesällä ravintolan katto toimii kivana terassina!   

Saavuin ravintolaan lounas-aikaan, mutta tällä kertaa päädyin valitsemaan tarjottavat vitriinistä. Rakastan Cargon mehustettuja mehuja, tuorepuuroja ja leipiä! 

Cargo on paikka, joka taipuu aamiaiseen, brunssiin, kahvitteluun, viinittelyyn ja jopa illalliselle. Oli tarve siis mikä tahansa ruokaan ja juomaan liittyvä, Cargo on erinomainen valinta! 

Ruoka on pääosin maidotonta ja gluteenitonta kasvisruokaa, eikä keittiössä käytetä valkoista sokeria.  

Cargoon voi siis pistäytyä lasilliselle, pidemmälle illalliselle tai ainoastaan kahville. Vaikka ravintola siis palvelee erilaisissa tilanteissa, toiminnasta löytyy "punainen lanka".

Palvelu on aina hyvin ystävällistä ja rentoa. Kiire ei ole itseasiassa koskaan näkynyt henkilökunnan kasvoilta, ja asiakkaalle on aina aikaa. Vaikka jonoa olisi, sinulla on aina tervetullut olo! 

``PYRIMME TARJOAMAAN NIIN HYVÄÄ JA MONIPUOLISTA KASVIS- JA VEGAANIRUOKAA, ETTEI KUKAAN JÄÄ KAIPAAMAAN MITÄÄN MUUTA``

-Cargon henkilökunta

Cargon kahvit tulevat tukholmalaisesta pienpaahtimosta ja voin sanoa että tässä paikassa kahvi on erittäin hyvissä käsissä! Henkilökunta osaa kertoa kahvista, ja valmistaa sitä oikein. Ammattitaitoiset baristat kun ovat nykyään melko harvassa.

Erityismaininta meitä "palvelleeseen" Markiin! 

Cargo Coffee + Vegetarian Food

Osoite: Ruoholahdenranta 8, Helsinki

Aukioloajat:

Ma-pe: 7.30 - 22.00

La: 10.00 - 22.00

Su: 10.00 - 16.00

Lue lisää paikan omilta nettisivuilta täältä. 

 

Kahviterveisin,

 

Maija 

Pauligin 19. Paula