Kahvia ja Huippumuotia

15.8.2012

 Paulig Selected -kahvi on mukana tänä vuonna seitsemännen kerran järjestettävässä Gloria Fashion Show -muotinäytöksessä, joka on osa virallista WDC 2012 -ohjelmaa. Luvassa on syksyn trendejä, malleja, huippumuotia ja tietysti laadukasta Paulig Selected -kahvia.

Kun muotoilijan työssä aineksina ovat materiaalit, muodot ja toimivuus, Pauligilla ihanan kahvielämyksen luomisessa yhdistyvät kahvilaadut, paahtaminen, miljöö ja palvelut huolellisesti harkittuine yksityiskohtineen. Pauligin WDC 2012 vuoden teema onkin makumuotoilu - Taste Design.

Paulig Selected -kilpailu

Oletko kahvimaailman Tyra Banks? Onko kahvi ja muoti lähellä sydäntäsi? Lähetä meille kuva teemalla Kahvia ja Huippumuotia . Se voi olla valokuva, piirros tai video. Lähetä kuva yhteystietoinesi osoitteeseen wdc@paulig.com. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken kolme lippua Gloria Fashion Show -muotinäytökseen. Kilpailuun tulleet kuvat julkaistaan Paulig Cafén Facebook-sivuilla. Kilpailuaikaa on 23.8.2012 asti.

 

Paulig Selected on erittäin korkealaatuinen kahvi, jonka valmistuksessa on käytetty Cup of Excellence -kilpailussa maailman parhaiksi palkittuja Arabica-kahvipapuja. Paulig Selected on luotu niille, jotka arvostavat huippulaatua ja äärimmäisiä makuelämyksiä.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta ja palkinnon luovuttamisesta henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi. Facebook ei ole osallistunut tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai rahoitukseen millään tavalla, eivätkä antamasi tiedot siirry Facebookin tietojärjestelmiin.