Juustokakku ja kuppi kahvia yhdelle kiitos!

Paulig Cupsolo laitteella saa näppärästi valmistettua kahvia yksi kuppi kerrallaan. Kun kahvittelijoita on vain yksi, niin miksi leipoa koko kakku? Alla ohje nopeaan ja yksinkertaiseen, mikrossa valmistettavaan juustokakkuun. Vain sinulle <3

Pauligin kaupunkikahvi Café New York on saatavina vihdoin myös Paulig Cupsolo laitteeseen. Keskipaahtoisen kahvin täydellinen match on täyteläinen juustokakku hapokkailla marjoilla.

Kuten Paulig Cupsolossa, kahvia ei tarvitse valmistaa täyttä pannullista vaan ainoastaan sen verran kun juodaan. Kuppi kerrallaan siis.

Tässä ohjeet täydelliseen herkkuhetkeen yhdelle: 

Juustokakku yhdelle <3 

Tarvitset:

3 rkl voita

2 Digestive keksiä

125 g tuorejuustoa

1 rkl sokeria

4 tippaa vanlija-aromia

Marjoja koristeluun

 

1. Sulata voi mikrossa ja murskaa Digestive keksit.

2. Sekoita keksimuru voin kanssa.

3. Sekoita erillisessä kulhossa tuorejuusto, sokeri ja vanilja-aromi.

4. Lisää voi ja keksimuruseos tasaisen ja matalan kupin (mikron kestävä) pohjalle tiiviiksi massaksi ja lisää päälle tuorejuustoseos. 

5. Kuumenna mikrossa mikron puolella teholla 30-45 sekunttia kerrallaan neljän minuutin ajan. Pidä huoli että juustokakku ei kupli reunojen yli. 

6. Jäähdytä juustokakku jääkaapissa noin 30 minuuttia, jotta se on täysin jäähtynyt. 

 

7. Kippaa juustokakku varovasti pois kupista ja koristele marjojen kera.

8. Tarjoile juustokakku keskipaahtoisen Paulig New York -kahvin kanssa.

 

Kahviterveisin,

 

Maija

Pauligin Paula 

Kirjoittaja: Paula

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!