JUHLA MOKKA ONNENPYÖRÄ 2019 -ARVONNAN SÄÄNNÖT

10.5.2019

20.9.2019

1. Järjestäjät

Oy Gustav Paulig Ab

 (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvonta on avoin kaikille 16 vuotta täyttäneille, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät, jotka ovat osallistuneet arvontaan tai sen osien valmisteluun sekä näiden perheenjäsenet. Osallistumalla arvontaan osallistujat hyväksyvät arvonnan säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Arvonta alkaa 1.10.2019 ja päättyy 1.10.2019. Arvonta suoritetaan klo 18.00 - 19.00 tai niin kauan kuin palkintoja riittää.

4. Kuinka osallistua kilpailuun 

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Pauligin Onnenpyörä 2019 Facebook live -postaukseen lähetyksen aikana. Kommentoijien keskuudesta arvotaan osallistujat Onnenpyörän pyörittämiseen. Osallistuja voittaa sen palkinnon, johon Onnenpyörän viisari pysähtyy. Jos osallistujan pyöritys pysähtyy ruutuun, jonka palkinto on jo arvottu, saa hän toisen pyöräytyksen. Mikäli toinen pyöräytys pysähtyy ruutuun, jonka palkinto on jo arvottu, jää hän ilman palkintoa. 

Mikäli viimeiset 5 pyörittäjää eivät osu jäljelle jääneiden palkintojen ruutuihin, luovutetaan palkinto sille, joka heistä on osunut lähimmäksi palkintoruutua.

Onnenpyörää pyörittää osallistujien puolesta Pauligin Inkku, Iinaroosa Kanth.

5. Palkinnot ja ehdot 

Palkintoina arvotaan:            

             5 x Juhla Mokka -tuotevalikoima (4 pkt)

             10 x Juhlasekoitus 2019 -kahvirasia, Juhla Mokka kahvia ja mittalusikka

              2 x Juhla Mokka 2015 -kahvirasia, Juhla Mokka kahvia ja mittalusikka

              5 x Juhla Mokka 2013 -kahvirasia, Juhla Mokka kahvia ja mittalusikka

              7 x Juhla Mokka 2012 -kahvirasia, Juhla Mokka kahvia ja mittalusikka

              7 x Juhla Mokka 2011 -kahvirasia, Juhla Mokka kahvia ja mittalusikka

              5 x Juhla Mokka 2010 -kahvirasia, Juhla Mokka kahvia ja mittalusikka

              1 x Juhla Mokka 2008 -kahvirasia, Juhla Mokka kahvia ja mittalusikka

Palkintopaketin arvot:    

             Paulig -kahvirasia, Juhla Mokka -kahvia ja mittalusikka, viitteellinen arvo n. 11,90 €

Osallistuaksesi sinun on oltava vähintään 16-vuotias. Osallistuminen ei edellytä ostamista. Arvonta suoritetaan 1.10.2019 livelähetyksen aikana. Voittajille ilmoitetaan valinnasta lähetyksen aikana ja heihin otetaan kilpailun jälkeen yhteyttä henkilökohtaisesti sosiaalisen median välityksellä.

Palkinnot postitetaan osoitteisiin Suomessa lokakuun 2019 aikana.

Kaikki aktivointiin osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja arvonnan muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

Aktivointi ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista kilpailua koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on Järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen.

Järjestäjä pidättävää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

6. Julkisuus ja markkinointi

Järjestäjä ei kerää arvonnan yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

7. Arpajaisvero

Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

8. Lisätietoa arvonnasta

Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.com

Lue lisää Paulig Groupin yksityisyydensuojasta.