Juhla Mokka -kahvirasia kesäisissä tunnelmissa

29.5.2011

Keräilykohteeksi muodostunut Juhla Mokka -kahvirasiasarja on saanut neljännen jäsenensä. Graafikko Pietari Postin kuvittama rasia on saapunut kauppoihin toukokuussa, ja sitä on tarjolla vain rajoitettu erä. Onko sinulla jo omasi?

Kahvirasia on jatkoa nuorten suomalaisten taiteilijoiden Juhla Mokka -kuvituksille. Vuonna 2008 rasian suunnitteli Klaus Haapaniemi, vuonna 2009 Sanna Annukka ja vuonna 2010 Sanna Mander.

Kuvittaja-graafikko Pietari Postin piirtämässä raikkaassa designissa on kesäisten kahvihetkien tuoksua.

”Mieluisin kahvihetkeni on järven rannalla, missä kaikki ympärillä oleva elämä sekoittuu kahvinautintoon. Laineiden liplatus, aamutuulessa heiluva osmankäämi, simpukkaa nakertava piisami ja koko järven elämä silkkiuikkuineen ja sudenkorentoineen sekoittuvat emalikupissa höyryävän kahvin tuoksuun”, kuvailee Posti kuvitustaan.

Rasia sisältää Juhla Mokka -kahvipaketin sekä kahvimitan. Kahvi on aina mainio mökkituliainen - mitäpä jos yllättäisit ystävät ja sukulaiset tänä vuonna myös kauniilla kahvirasialla?

Juhla Mokan sivuilla voit kertoa mieleenpainuvimmasta kahvihetkestäsi, ja osallistua Pietari Postin kuvittamien kahvimukien arvontaan! Lue lisää täältä.

Juhla Mokka -rasiat