Juhla Mokka -kahvijäätelökisan säännöt

5.5.2009

1. Järjestäjä
Oy Gustav Paulig Ab, (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Juhla Mokka -jäätelökilpailu on avoin 16 vuotta täyttäneille. Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 7.7. – 13.7.2014.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Osallistuaksesi sinun tulee olla vähintään 16-vuotias. Osallistuminen tapahtuu arvaamalla kuinka monta kahvipapua Facebook-kilpailujulkaisuun liitetyssä kuvassa sisältyy 3 Kaverin ½ litran jäätelöpakkaukseen. Arvaukset tulee merkitä Facebookissa kilpailujulkaisun kommenttiosioon.

5. Palkinnot ja ehdot
Lähimmäksi oikeata kahvipapumäärää tai oikean papumäärän arvannut voittaa palkinnon. Mikäli oikeita arvauksia tulee enemmän kuin yksi, palkinto arvotaan oikein vastanneiden kesken. Palkintona on 5 kpl 3 Kaverin ½ litran jäätelöpakkausta (sis. 3 Kaverin Juhla Mokka -uutuusmaku ja valinnaiset muut myyntipisteessä saatavilla olevat 3 Kaverin jäätelömaut) sekä 12 x 500 g Juhla Mokka –suodatinkahvipaketteja (palkinnon arvo n. 75 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi.

Osallistuminen ei edellytä ostamista. Voittaja valitaan 18.7.2014 mennessä ja hänelle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Palkintojen toimittamisesta tai noudosta sovitaan erikseen.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia.

8. Lisätietoa kilpailusta
Pauligin kuluttajapalvelusta arkisin klo 9.00 – 12.30 puh. 0800 0110, kuluttajapalvelu@paulig.co