Joulun parhaat kahvilahjat tilaat Paulig Shopista!

9.12.2016

Joulun lähestyminen herättää myös lahjastressin. Mitä lahjaksi kaverille, anopille, naapureille tai lapsenlapsille? Paulig Shopista löydät kaikenlaiset kahvilahjat ja muutamalla klikkauksella olet selättänyt päänvaivan.

Paulig Muki digityypille tai parhaille ystävyksille!

Joulun kuumin lahjaidea on tietenkin Paulig Muki. Muki on kahvikuppi, jonka e-paperinäyttö saa virtansa kuumasta kahvista. Kuumassa kahvissa on lämpöenergiaa ja sillä energiamäärällä voit ladata Mukin e-paperinäyttöön kuvan. Hauskaa yksinkin mutta vielä kivempaa kaksin – voit nimittäin lähettää kuvan myös kaverin Mukiin!

Tilaa Paulig Muki itselle ja kaverille!

Anna lahjaksi kokonainen kahvila!

Paulig Cupsolo ilahduttaa ympäri vuoden ja laajasta kapselivalikoimasta löytyy suosikkijuoma jokaiseen fiilikseen. Tilaa nyt Cupsolo-kapselilaite, niin saat kaupan päälle SANNI-kangaskassillisen Cupsolo-kapseleita!

Tilaa lahjaksi Paulig Cupsolo!

Joulufiilistelijä ilahtuu Paulan joulupaketista!

Paula kokosi joulupakettiin suosikkinsa Paulig Shopin valikoimasta ja tuloksena on kaikkien aikojen jouluisin lahja kahvinystäville. Paketista löytyy mm. Pauligin 140-vuotisjuhlavuoden kunniaksi julkaistu Paulan kahvirasia!

Jouluisin kahvilahja, Paulan joulupaketti, löytyy täältä!

Kunnon välineet kotibaristalle!

Todellinen kahvi-intoilija ilahtuu varmasti uusista kahvinvalmistusvälineistä. Paulig Shoppiin on koottu valmiiksi monia lahjasettejä, joista löytyy uutta kokeiltavaa vannoutuneellekin kahvilla hifistelijälle! Lahjasettien lisäksi löydät verkkokaupasta laajan valikoiman harvinaisempia kahvinvalmistuslaitteita.

Lahjasetit kaikkiin kahvihetkiin tilaat helposti täältä!

Kotibaristan unelmavalikoima löytyy täältä! 

 

Ihanaa joulunaikaa kaikille kahvinystäville!