Joululahjavinkit kahvin ystävälle

Kun jouluun on vielä tovi aikaa on sopiva hetki ryhtyä miettimään, miten sitä omaa kaveriaan tai läheistään haluaisi muistaa. Tästä blogista löydät toivottavasti inspiraatiota lahjan hankintaan kahvin ystävälle alennuksien kera! 

Joululahjojen saaminen on kivaa, mutta olen aina nauttinut myös niiden antamisesta. On ihanaa ilahduttaa läheinen ihminen jouluisella yllätyksellä. Jos mietit joululahjaa kahvifanille, niin luulen että seuraavista lahjavinkeistä on sinulle apua mietintöihin :)

Heti alkuun haluan myös mainita, että kaikki tästä blogista löytyvät tuotteet löydät kätevästi Paulig Shopista -15% alennuksella (alennus voimassa 20.11.-24.12.2020 tästä blogista löytyvistä tuotteista). Klikkaa tuotteisiin tästä!

Inkun Paulig Shop suosikit

  • Paulig kahvirasia
  • Kaupunkikahvi-maistelupakkaus
  • Take away -muki
  • Café Sydney -kahvi
Pauligin Inkun suosikit Paulig Shopista

 

Kiva kahvirasia, erilaiset kahvit kahvipaahtojen ja makuprofiilien testaamiseen kotona sekä kätevä take away -kahvimuki ovat takuuvarma valinta niin kokeneemmalle kahviharrastajalle kuin aloittelevalle kahvittelijalle. Ja katsokaa noita värejä! <3

Lahjavinkki todelliselle kahvihifistelijälle

  • Chemex ja sille sopiva suodatinpaperi
  • Café Reykjavik -kahvipavut ja suodatinkahvi
Chemex on hyvä joululahja kahvihifistelijälle

 

Todellinen kahvihifistelijä jauhaa kahvipapunsa itse ja suosii yleensä perinteisistä valmistusmenetelmistä poikkeavia tapoja valmistaa kahvin, kuten käsinsuodatusta. Chemex on suosittu kahvinvalmistustapa intohimoisten kahvinjuojien parissa ja sillä saa valmistettua kirkasta ja puhdasta kahvia paksumman suodatinpaperin ansiosta. Café Reykjavik sopii erinomaisesti Chemexillä valmistettavaksi.

Lahjavinkki trenditietoiselle ja kokeilunhaluiselle kahvifanille

  • Hario Cold Brew -pullo
  • Cold Brew -lasi
  • Café New York -kahvi
Joululahjavinkki trenditietoiselle kahvifanille

 

Kokeilunhaluinen kahvin ystävä innostuu trendeistä ja on rohkea testaamaan uudenlaisia tapoja valmistaa kahvia. Trendikäs kylmäuutettu kahvi valmistuu kotona jääkaapissa kätevästi Harion Cold Brew -pullolla. Cold brew -kahvin nautiskeluun sopivat lasit ja valmistustapaan oikeanlainen kahvi Café New York viimeistelevät kokonaisuuden. Harion Cold Brew -pullo on myös minun omalla toivelistalla jouluksi, vink vink joulupukki :)

Toivottavasti näistä vinkeistä oli apua! Käyttäkää ihmeessä hyödyksi tuo -15% alennus. Lahjaostoksille pääset tästä!

Ihanaa joulun odotusta <3

Kahviterveisin, Pauligin Inkku

Uusimmat kahvi-uutiset suoraan sähköpostiisi.

Iinaroosa Kanth on Pauligin 20. kahvilähettiläs

Kirjoittaja: Inkku

Hyvän kahvin lähettiläs

Hyvä kahvin lähettiläänä tunnen kahvit ja kahvitrendit. Tervetuloa tutustumaan kahvin maailmaan!

Back to top